Αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά τώρα, πριν να είναι αργά

Άμεση αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά - Κάλεσμα στην πορεία του Σαββάτου 29/6

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά τώρα
πριν να είναι αργά


Ο Κώστας Σακκάς βρίσκεται σήμερα στην 25η μέρα απεργίας πείνας και κινδυνεύει άμεσα από αιφνίδιο θάνατο, αλλά και από μόνιμες βλάβες. Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε να μη δεχτεί τις αντιρρήσεις της υπεράσπισής του για την παράνομη παράταση της προφυλάκισής του πλέον των 30 μηνών. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι το κράτος και η δικαιοσύνη θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι σε «ειδικές περιπτώσεις» μπορούν να καταπατούν το Σύνταγμα και τους νόμους - το επόμενο βήμα θα είναι η θεσμοθέτηση αυτής της αυθαιρεσίας. Επιπλέον η κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να δηλώσει ανοιχτά ότι η ένταξη στον αναρχικό χώρο αποτελεί ποινικό αδίκημα. Το Γκουαντάναμο όπου κρατούνται άνθρωποι χωρίς να τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και χωρίς δίκη για χρόνια φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Ο Κώστας Σακκάς κάνει έναν αγώνα για την ελευθερία, έναν αγώνα για όλους τους αδικημένους του σωφρονιστικού συστήματος.

Ο αγώνας για την ελευθερία πρέπει και μπορεί να νικήσει.
Ζητάμε την άμεση αποφυλάκιση του Κώστα Σακκά.

Καλούμε όλους και όλες στην
πορεία αλληλεγγύης το Σάββατο 29/6 στις 11.30 π.μ. στο Μοναστηράκι

www.tokeli.gr

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License