Εκπομπή για τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ

Εκπομπή για τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά στην αυτοδιαχειριζόμενη ΕΡΤ Πορεία Σάββατο 29/6, 11:30 πμ, Μοναστηράκι

Εκπομπή για τον απεργό πείνας Κώστα Σακκά στην ΕΡΤ from ilisos on Vimeo.

από παρατηρητικός 28/06/2013 4:48 μμ.


Να διορθωθεί ότι η ραδιοφωνική εκπομπή  παρουσιάστηκε στην ΕΡΑ και όχι στην ΕΡΤ.

από ακροατής-παρατηρητής 28/06/2013 7:15 μμ.


Ένα μεγάλο μπράβο στον 98fm διότι χωρίς αυτούς δεν θα έβγαινε ποτέ το θέμα στην ΕΡΑ. Χίλια μπράβο στον 98fm που ανέδειξε το θέμα.

από @........................ 28/06/2013 7:17 μμ.


για πές μας.Θα υπερασπιζόσουν π.χ χρυσαυγίτη,μπάτσο,επιχειρηματία?Τι απλά σαν άνθρωπο?Μην αναφέρεις το κλασικό επιχείρημα ότι δεν θα γινόταν αυτή η νομική πουστιά σε κανένα από τα παραπάνω παραδείγματα.Κάτι τελευταίο τι τρολλ και παπαριές.Βγές τουλάχιστον με το μικρό σου όνομα και με θάρρος ότι υπερασπίζεσαι τον σύντροφο σου ή συγκεκριμένες κατηγορίες ανθρώπων που έρχονται πιο κοντά σε αυτά που πιστεύεις δηλαδή από τα κάτω.Εγώ κάτι φορές που σε έχω ακούσει μια χαρά σοβαρός άνθρωπος φαίνεσαι και ψαγμένος γιατί τέτοια τώρα?!!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License