Καστορια : παρέμβαση αλληλεγγύης στον Κώστα Σακκά.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ Παρεμβαση μπροστα απο την Νομαρχια Καστοριας

post image

Το κειμενο που μοιραστηκε σε φυλλαδιο : Ο Κώστας Σακκάς παραμένει 3 xρόνια προσωρινά κρατούμενος, με ποινική δίωξη δύο φορές για ... το ίδιο αδίκημα, αν και δεν υπάρχει το όνομά του στη δικογραφία. Πρόκειται για ένα πραγματικό δικαστικό πραξικόπημα αν αναλογιστεί κανείς πως ο μέγιστος χρόνος προφυλάκισης ενός κατηγορουμένου δεν μπορεί από τον νόμο να υπερβαίνει τους 18 μήνες. Είναι ξεκάθαρο πως η ακροδεξιά συγκυβέρνηση προσπαθεί να χτίσει στην Ελλάδα ένα δικό της Γκουαντάναμο προωθώντας πραξικοπηματικά την φυσική και ηθική εξόντωση των πολιτικών της αντιπάλων. Ο Κώστας Σακκάς ποτέ δεν έκρυψε την πολιτική του ταυτότητα, αυτή του αναρχικού και στην ουσία για αυτήν τιμωρείται. Το γραφείο τύπου της νέας δημοκρατίας δήλωσε απροκάλυπτα πως ο Κώστας Σακκάς είναι κατηγορούμενος για αναρχία και τρομοκρατία. Επειδή όμως δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για την δεύτερη κατηγορία και η αθώωση του θεωρείται δεδομένη καθυστερούν την δίκη και τιμωρείται εξοντωτικά για την πρώτη .Η ποινικοποίηση της πολιτικής σκέψης είναι ένα ζήτημα που αφορά όλη την κοινωνία. Αύριο στην θέση του Κώστα θα είναι κάποιος άλλος αντίπαλος της εξουσίας. Δεν πρέπει να μείνουμε αμέτοχοι . Παίρνουμε θέση , δίπλα στον Κώστα Σακκά , δίπλα στον κάθε καταπιεσμένο , δίπλα σε κάθε άνθρωπο που αγωνίζεται για ισότητα και ελευθερία.

Από τις 4 Ιουνίου ο Κώστας Σακκάς βρίσκεται σε απεργία πείνας διεκδικώντας το αυτονόητο.Η Υγεία του επιδεινώνεται καθημερινά.
Ο Κώστας Σακκάς δεν είναι μόνος του

Άμεση απελευθέρωση 

Αλληλέγγυοι αλληλέγγυες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License