Βασανισμοί μεταναστών με ρεύμα σε γεννητικά όργανα στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος

.

Η επίσκεψη αντιπροσωπείας στα κρατητήρια του Ελληνικού αποκάλυψε βασανισμούς κρατούμενων μεταναστών. Συμμετείχαν ο  Τζαβέντ Ασλάμ,  εκπρόσωπος της Πακιστανικής Κοινότητας,  ο Πέτρος  Κωνσταντίνου, συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ  και  αντιδήμαρχος  του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης εκπροσωπώντας τον Χ.Κορτζίδη. Η αντιπροσωπεία συνάντησε τον διοικητή των κρατητηρίων του Ελληνικού όπου και μεταφέρθηκαν οι κρατούμενοι στις 27/6.

Οι μετανάστες κρατούνταν στην Αμυγδαλέζα και μεταφέρθηκαν για αναγκαστική απέλαση στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος αφού δέχτηκαν χτυπήματα με κλωτσιές και μπουνιές από αστυνομικούς. Αρνήθηκαν την απέλαση τους και έτσι οδηγήθηκαν από αστυνομικούς σε ένα δωμάτιο στο χώρο του αεροδρομίου.

Η Αστυνομία μεταχειρίζεται κάθε μέθοδο για να εξαναγκάσει κρατούμενους μετανάστες της Αμυγδαλέζας να αποδεχτούν την αναγκαστική τους απέλαση.
Οι τρείς κρατούμενοι κατήγγειλαν ξυλοδαρμό και  χρήση στο σώμα συσκευής  με ρεύμα. Ο Νταούντ Αχμέτ, ο κρατούμενος που είχε καταγγείλει  τραυματισμό στο μάτι από αστυνομικό μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Αμυγδαλέζας και η ΟΕΝΓΕ είχε ζητήσει να πάει σε νοσοκομείο για έλεγχο κατήγγειλε ότι τον χτύπησαν με γροθιές στο σαγόνι ενώ έκαναν χρήση εννέα φορές στο σώμα του της συσκευής ρεύματος. Επίσης τον κλώτσησαν στο στομάχι.
Επιπλέον ο Ιβόν Βαλίντ είχε τραύμα και εκδορές στη ωμοπλάτη από χτυπήματα.
Ο Βασί Χαϊντέρ κατήγγειλε ότι του έβαλαν στα γεννητικά όργανα τη συσκευή ρεύματος. Είχε τραύμα στο χέρι.
Στα ρούχα των κρατούμενων Βαλίντ και Χαϊντερ υπήρχε ακόμη αίμα.
Οι ρατσιστικές βρισιές πήγαιναν μαζί με σεξουαλικές απαιτήσεις αστυνομικού για στοματικό σέξ.
Ο κτηνώδης βασανισμός γίνονταν από τους συνοδούς αστυνομικούς σε ένα μικρό δωμάτιο στο αεροδρόμιο όταν οι κρατούμενοι αρνιόντουσαν την βίαιη απέλαση τους.
Απαιτούμε να ξηλωθεί ο ρατσιστικός μηχανισμός της ΕΛΑΣ που έχει αναλάβει την εργολαβία της βίαιης απέλασης των μεταναστών και προχωράει σε βασανισμούς μεταναστών.
Είναι ώρα ξηλώσουμε το Ξένιο Δία και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης , αυτά τα κολαστήρια ανθρώπινων ψυχών.

 

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License