Καρδίτσα: Δράση αλληλεγγύης στο φυλακισμένο αγωνιστή Κ.Σακκά

Στις 2/7 και 3/7 στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκαν από συντρόφους δράσεις αλληλεγγύης προς τον αναρχικό απεργό πείνας Κ.Σακκά

post image

  Στις 2/7 πραγματοποιήθηκε μικροφωνική από συντρόφους όπου διαβάστηκε και μοιράστηκε το κείμενο του Κ. Σακκά ενώ αναρτήθηκε πανό στο κέντρο της πόλης. Στις 3/7 ακολούθησε αφισοκόλληση μέσα στα πλαίσια δράσεων αλληλεγγύης στο φυλακισμένο σύντροφο.

 

Ο επαναστάτης αναρχικός Κώστας Σακκάς σπάει τα τείχη των φυλακών ενώνοντας με την πράξη του τις φωνές των εξεγερμένων που βρίσκονται μέσα και έξω από τις φυλακές, αγωνιζόμενοι ενάντια στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό κράτους και κεφαλαίου. Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του αγωνιστή Κ. Σακκά, απεργού πείνας απο 4/6.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

ΚΩΣΤΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

 

Αναρχικοί/ες Καρδίτσας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License