παρέμβαση στο Mall στο Μπραχάμι – αλληλεγγύη στον Κ. Σακκά

...

post image

Χθες, Τρίτη 9/7 προχωρήσαμε σε μια ακόμα παρέμβαση στις γειτονιές μας στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Κ. Σακκά.


Λίγο μετά τις 8μμ περίπου 40 σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιήσαμε πορεία μέσα στο κτίριο του Athens Metro Mall στο Μπραχάμι. Η παρέμβαση ξεκίνησε από τον τρίτο όροφο όπου και συγκροτηθήκαμε ως μπλοκ και ολοκληρώθηκε έπειτα από μερικά λεπτά στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου.  Κατά τη διάρκεια αυτής  φωνάχτηκαν συνθήματα, μοιράστηκε  το κείμενο του Κ. Σακκά και πετάχτηκαν διάφορα τρικάκια.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ  Κ. ΣΑΚΚΑ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ


 

αναρχικοί – αναρχικές από τις νότιες συνοικίες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License