Δίκη των συντροφων από την παρεμβαση για τον Κ. Σακκα στην Ακρόπολη

η Δίκη των συντρόφων ορίστηκε για Πέμπτη 25/7 στις 09:00 το πρωί στο κτίριο 7 της πρώην σχολής Ευελπίδων


Την Πέμπτη 25/7 στις 09:00 το πρωι δικάζονται στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο στη Ευελπιδων (κτιριο 7) οι δυο σύντροφοι  Σ.Κ. και Ν.Θ. που συνελήφθησαν στην περιοχή της Ακρόπολης την Τέταρτη  10 /7 το μεσημέρι ενώ συμμετείχαν σε  παρέμβαση αλληλεγγύης στον αναρχικό Κώστα Σακκά, η οποία δέχτηκε την επίθεση των μπάτσων της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Οι κατηγορίες που τους αποδίδονται είναι διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά δημόσιας περιουσίας κατά συρροή στον Σ.Κ. και  διατάραξη κοινής ειρήνης, αντίσταση κατά της αρχής και απόπειρα για βαριά σωμ. βλάβη κατά συρροή στον Ν.Θ.

Και οι δυο σύντροφοι βαρύνονται επί πλέον με τη κατηγορία της απείθειας και της ψεύδους ανωμοτί κατάθεσης διότι αρνήθηκαν να δώσουν αποτυπώματα και δείγμα DNA

Η υπόθεση των συντρόφων έχει αριθμό πινακίου 12 και μάλλον θα εκδικαστεί σχετικά νωρίς

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License