Επίθεση στο Abu Ghraib, 500 κρατούμενοι απελευθερωμένοι.

1111111111

Περισσότεροι από 500 κρατούμενοι απελευθερώθηκαν την Δευτέρα το βράδυ από δύο φυλακές του Ιράκ, ( η μία είναι το γνωστό πλέον κάτεργο του Αμπού Γκράιμπ και η δεύτερη βρίσκετε στο βόρειο τμήμα της πόλης της Βαγδάτης), μετά από συντονισμένη επίθεση της Αλ Κάιντα.

10 φύλακες και 4 επιτιθέμενοι ο πρώτος απολογισμός της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε με συντονισμένες εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων και με την βοήθεια ανταρτών που είχαν από καιρό διεισδύσει στην υπηρεσία φύλαξης της φυλακής, και σκοπό είχε την απελευθέρωση αξιωματούχων στελεχών της οργάνωσης.

από χωρίς δικαιολογίες 28/07/2013 12:45 πμ.


Από που κι ως που "αντάρτες" οι συνεργάτες της CIA, που για δεκαετίες εκπαιδεύονταν και λάμβαναν χρηματοδότηση απευθείας από το Λάνγκλεϋ;
 

Υπάρχει σχετική συζήτηση για όποιον ενδιαφέρεται για την αλήθεια.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License