Ξύλο και συλλήψεις στις κεραίες του Υμηττού

η ΕΡΤ εκπέμπει στο κανάλι 21

Πριν κάποια ώρα η ΕΡΤ ξεκίνησε να εκπέμπει αναλογικά από το κανάλι 21 του Υμηττού, ενέργεια που πήγαν να υποστηρίξουν αλληλέγγυοι.

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους μιά κλούβα μπάτσοι και 6 περιπολικά ανέβηκαν στις κεραίες και χωρίς καθυστέρηση άρχισαν να ξυλοφορτώνουν ανθρώπους.

Υπήρχε ένα πανό μόνο και η επέμβαση ήταν ειρηνική χωρίς διάθεση σύγκρουσης με τους μπάτσους.

Κάποια δημοσιογράφος μετέδωσε από το δελτίο ειδήσεων γύρω στις 10 πως είδε τους μπάτσους να δέρνουν μιά κοπέλα και να κάνουν 2 συλλήψεις.

 

από D. 29/07/2013 10:19 μμ.


Στον Υμηττό βρίσκονται δυο περιπολικά και 30 Τεχνικοί και αλληλέγγυοι οι οποίοι απειλούνται από την αστυνομία ότι θα συληφθούν, ενώ οι αστυνομικοί έχουν προκαλέσει φθορά ξένης περιουσίας (στοιχεία και ονόματα υπάρχουν), τα μηχανήματα είναι χρεωμένα στους Τεχνικούς της ΕΡΤ 21:00

 

ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΜΑΤ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ!!!! 21:15

Πεντε προσαγωγές μέχρι τώρα συνολικά μεταξύ αυτών η Ευα Μαυρογέννη Δημοσιογράφος της ΕΡΤ 21:20

 

Πάρα πολύ μεγάλη δύναμη της αστυνομίας στο δρόμο για τις κεραίες, φαίνονται ακόμα και από το Ν. Ψυχικό τα περιπολικά 21:25

 

Εχουμε χάσει την επικοινωνία με τα άτομα που είναι πάνω στις κεραίες , μάλλον έχουν γίνει πολλές προσαγωγές...

από erg_deltio 29/07/2013 11:05 μμ.


Αλληλέγγυοι άρχισαν να συγκεντρώνονται έξω από τη ΓΑΔΑ όπου έχουν προσαχθεί 5 πολίτες.

Ανάμεσά τους και μιά ραδιοφωνική παραγωγός της ΕΡΑ, η Ευα ΜΑυρογένη

από υμηττος 29/07/2013 11:20 μμ.


Μολις εγινε καλεσμα στο ζωντανο προγραμμα της ΕΡΤ για συγκεντρωση στη ΓΑΔΑ. Εχουν γινει τουλαχιστον 5 συλληψεις

από PiKei 29/07/2013 11:24 μμ.


Συγκεντρώνεται κόσμος στην ΓΑΔΑ. Αν μπορεί κάποιος/κάποια ας πάει...

από erg_deltio 29/07/2013 11:34 μμ.


Δεν είναι ξεκάθαρο ποιός πολιτικός χώρος καλεί στη ΓΑΔΑ, αλλά έχει μικρή σημασία, αφού κάλεσαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ και ανακοινώθηκε από μικροφώνου στη συναυλία που γίνεται τώρα εκεί.

 

Σύμφωνα με τη "κατάληψη ΕΣΗΕΑ" οι προσαγωγές είναι 9, αλλα ΜΜΕ λένε για 20.

Βαζουμε και το λινκ ενός video από το απόγευμα http://www.youtube.com/watch?v=65Lxn4ECgP8

από PiKei 29/07/2013 11:44 μμ.


8 οι προσαγωγές. Εκτός από την Εύα Μαυρογένη και ένας τεχνικός της ΕΡΤ.  Έξι, προφανώς, αλληλέγγυοι.

από α 30/07/2013 12:01 πμ.


από PiKei 30/07/2013 12:28 πμ.


...ότι υπάρχουν δύο ΕΡΤ μέσα στο Ραδιομέγαρο. Το ραδίοφωνο που έβγαλε αμέσως μόλις είχε επιβεβαιώμένες πληροφορίες έκτακτο δελτίο και η τηλεόραση που έπαιξε δέκα λεπτά κυβερνητικής μαλακίας πριν μιλήσει για το θέμα πριν τις φωτιές για τρία-τέσσερα λεπτά.

από λέει 30/07/2013 12:57 πμ.


πως ήταν κίνηση από Σπίθα, Ανταρσύα, ΕΠΑΜ και απλούς πολίτες


http://www.skai.gr/news/greece/article/238935/plirofories-polites-prospathoun-na-anoixoun-tous-pobous-ert-ston-umitto/

Πολίτες προσπαθούν να ανοίξουν τους πομπούς ΕΡΤ στον Υμηττό

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για αριστερές οργανώσεις, ενώ επί τόπου έχει μεταβεί αστυνομική δύναμη.

Δημοσίευση: 29/07/2013 - 22:14

 

Απευθείας το έπιασε ο δορυφόρος και τους έστειλε ενάντια στους συναδέλφους "που τους αποκαλούν πολίτες".  Ούτε στιγμή δε χάνουν να συμβάλουν στην παραπληροφόρηση.  Μέχρι και το voice of america, η μητρική τους δηλαδή εταιρεία, δεν τα λέει τα πράγματα τόσο βάρβαρα και ταξικά. 

Πως δηλαδή ρε Αλαφούζε είχατε εσείς πληροφορίες πριν μεταβεί η αστυνομία και μέσα στα σκοτάδια και στο βουνό γνωρίζατε πιο πολλά και από τους ίδιους που ήταν εκεί τα πολιτικά τους φρονήματα και την συμμετοχή τους σε οργανώσεις;

Μόνο που ήταν και 10 "αντεξουσιαστές" όπως μας λέτε, αλλά δεν είχαν κινητά μαζί να τους καταγράψει το ραδιομέγαρο σας και ΣΙΓΑ μην τους έπιανε κανείς στο βουνό!

 

 

Φανατικός ακροατής του ποτέδεΣΚΑεΙ

 

 


Update 01.39 Στις 8 συλλήψεις ο απολογισμός. Απολογούνται σε 1 περίπου ώρα με άγνωστο κατηγορητήριο

Update 01.30 Έγκλειστοι παραμένουν οι προσαχθέντες του Υμηττού. Φαίνεται ότι μεθοδεύεται η σύλληψή τους και πληροφορίες κάνουν λόγο για την ιδιαίτερη "συνεισφορά" του Γκίκα Μάναλη σε αυτό.
 
Update 23.00 Σε 9 προσαγωγές εργαζομένων  προχώρησε η αστυνομία μετά από επέμβαση στον Υμηττό. Οι συνάδελφοι οδηγήθηκαν δεμένενοι με χειροπέδες στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ. Αλληλέγγυος κόσμος συγκεντρώνεται απ' έξω.

από D. 30/07/2013 2:46 πμ.


από D. 30/07/2013 2:47 πμ.


από D. 30/07/2013 2:50 πμ.1) Σήμερα Τρίτη στις 11:30 το πρωί καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της Ευελπίδων όπου θα παρουσιαστούν οι 8 συλληφθέντες με 5 κατηγορίες (1 κακούργημα, 4 πλημελλήματα).

2) Ο συλληφθέντες αναγνώρισαν στη ΓΑΔΑ αστυνομικό ο οποίος προκάλεσε φθορές στα μηχανήματα του πομπού κι ο οποίος, όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του, τους έδωσε όνομα και αριθμό και έγινε το αμίμητο όπου οι ανώτεροι του στη ΓΑΔΑ να δηλώνουν ότι δεν τον ξέρουν, οι συλληφθέντες να τον υποδεικνύουν μέσα στη ΓΑΔΑ αφού περιφέροταν στον ίδιο χώρο και οι ανωτεροι του να προσπαθούν να τον φυγαδεύσουν σε άλλον όροφο.

 


Λίγο μετά τις 03.30 έληξε η μαζική συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη ΓΑΔΑ, τη στιγμή δηλαδή που έγιναν γνωστές και οι 5 κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 8 συλληφθέντες. Αναλυτικά οι κατηγορίες αφορούν 4 πλημμελήματα και ένα κακούργημα: διακεκριμένες φθορές κατά δημόσιας περιουσίας (κακούργημα), διατάραξη ασφάλειας επικοινωνιών, απείθεια κατά αστ. οργάνων, αντίσταση και απειλές.


Φυσικά, για τον αστυνομικό που αναγνωρίστηκε από τους συλληφθέντες εντός ΓΑΔΑ ως ο υπεύθυνος για τις φθορές στις εγκαταστάσεις στον Υμηττό (με όνομα και υπηρεσιακό) αριθμό, ο αστ. διοικητής δεν αναγνώρισε καν ότι ανήκει στο σώμα το συγκεκριμένο "όργανο". 


Έχει εγκαταστάσεις και ανθρώπους δικούς του στο βουνό ο Αλαφούζος, οπότε ενημερώνεται από εκεί (τεχνικά και σε επίπεδο ανθρώπων).

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License