Τουρκία: Μεσογειακή Συνάντηση Αλληλεγγύης

Μεσογειακή Συνάντηση Αλληλεγγύης στη Foça της Τουρκίας, από 6-8/9/2013. Παρακάτω το κάλεσμα και η σελίδα της διοργάνωσης για περισσότερες πληροφορίες.

Κάλεσμα για Μεσογειακή Συνάντηση Αλληλεγγύης

Η αντίστασή μας ενάντια στην εξουσία ξεκίνησε! Το πνεύμα της αντίστασης και της αλληλεγγύης που ακόμα κρατάει στους δρόμους, στις πλατείες και στα οδοφράγματα πυροδότησε τη φαντασία όλων μας. Από εδώ και στο εξής, οι δρόμοι μάς ανήκουν. Είμαστε στο σημείο που η εξέγερση μετατρέπεται σε γιορτή και βιώνεται ως γιορτή.

Από εδώ και πέρα, αυτό που έχει σημασία είναι να εσωτερικοποιήσουμε όσα μάθαμε από το δρόμο και από τους διπλανούς μας και να κάνουμε αυτό το πνεύμα καθαρής και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης συνεχές. Πρέπει να φτιάξουμε τα δικά μας δίκτυα αλληλεγγύης, να δημιουργήσουμε το δικό μας χώρο, χωρίς δισταγμό.

Δεν νιώθουμε πια μόνοι και μόνες, ούτε απελπισμένοι και απελπισμένες μπροστά στην εξουσία. Πήραμε το μέλλον και τα όνειρά μας πίσω από τα απομονωτικά και καταστροφικά χέρια της εξουσίας. Τώρα, είναι ώρα να ξαναφτιάξουμε αυτό το μέλλον με τα δικά μας πιστεύω στην αλληλεγγύη, στην ελευθερία και στους εαυτούς μας.

Η Μεσογειακή Συνάντηση Αλληλεγγύης είναι μια πρόσκληση για να συζητήσουμε ακριβώς αυτό το μέλλον, αυτή την αλληλεγγύη κι αυτή την αντίσταση, τώρα που πια λέμε «Τίποτα δεν θα μείνει το ίδιο».

Στη Συνάντηση θα μιλήσουμε για το πώς να φτιάξουμε δίκτυα αλληλεγγύης ή με ποιους τρόπους θα ενδυναμώσουμε τα ήδη υπάρχοντα.

Θα παίξουμε τη δικιά μας μουσική, αλλά και θα ακούσουμε φίλους/ες μουσικούς από σκηνής.

Θα οργανώσουμε κι άλλες δραστηριότητες πέραν των συζητήσεων και θα μοιραστούμε τις γνώσεις και εμπειρίες μας με πρακτικά σεμινάρια.

Μετά τις συναυλίες θα ακολουθούν προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ.

Καθώς όπως λέμε «Η Αλληλεγγύη δεν έχει σύνορα», θα φιλοξενήσουμε τους φίλους και τις φίλες μας από τις γειτονικές χώρες για να μεταφέρουμε εμπειρίες και να ανταλλάξουμε ιδέες για ένα διασυνοριακό δίκτυο αλληλεγγύης

Ελπίζουμε να συναντηθούμε στη 6-7-8 Σεπτέμβρη στη Μεσογειακή Συνάντηση Αλληλεγγύης.

Συντροφικά


 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License