Πάτρα: Ενημέρωση από τη δίκη των 5 συλληφθέντων του Μαραγκοπούλειου

.

Η δίκη πήρε αναβολή  για 13 Αυγούστου

από . 06/08/2013 4:05 μμ.


στη συγκεντρωση συμμετείχαν περισσότερα από 100 άτομα.

 

Στις 5 υπάρχει συνέλευση στο εργατικό κέντρο Πάτρας στην πλατεία Όλγας.

από - 06/08/2013 5:32 μμ.


Επίσης, νωρίτερα περνούσε εισαγγελέα η υπόθεση μιας γυναίκας της οποίας της κόψανε το ρεύμα (https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1484926https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1484997) και υπήρχαν για αλληλεγγύη μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω, οι οποίοι στήριξαν και αυτοί με την παρουσία τους την κινητοποίηση αλληλεγγύης στους διωκόμενους συντρόφους του Μαραγκοπουλείου.

 

Είναι σχεδόν ασήμαντη η αναφορά, αλλά πρέπει να αναγνώσουμε τη σημασία της σύνδεσης των αγώνων.

 

Οι μπάτσοι (αθηναίοι) είχαν ορέξεις και κάνανε καγκουριές (γελάκια με πολλά κιλά αντρικής βαρβατίλας και τεστοστερόνης, πέρα-δόθε στα πεζοδρόμια, κλωτσιά σε αλληλέγγυο, βρισιές σε ηλικιωμένο επιπέδου "θα σου γαμήσω την κόρη ρε που θα με πεις εμένα φασίστα"), αλλά ο κόσμος στο σύνολό του δεν ασχολήθηκε μαζί τους.

Ώσπου βαρεθήκανε, ανάψανε κι απ' τη ζέστη με τα κράνη φορεμένα και βρήκαν παρηγοριά σκεπτόμενοι(?) τα βρώμικα λεφτουδάκια που τους περιμένουν.

 

Το χτύπημα στις καταλήψεις είναι η προειδοποίηση για το τι περιμένει όλη την κοινωνία.

Δε μένει άλλη λύση, απ' το να το εκμεταλλευτούμε.

 

 

ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΥΛΑΞΕ ΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License