ο νεοσύστατος αστικοφασιστικός σύλλογος εμπόρων πρέβεζας ξαναχτυπά

*

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!
 
Μετά τις ελλεεινές ...αφίσες τους... για την απαγόρευση των αφισοκολλήσεων... στο ''ιστορικό κέντρο'' της πρέβεζας και η αποκόλληση αφισών πολιτικών συλλογικωτήτων  από την παλαιά πόλη, η αντιδραστική δράση των εν λόγω υπανθρώπων συνεχίζεται.
 
Ο νέος στόχος; Οι μικροπωλητές, οι ''παγκίτες'' και το ''παραεμπόριο'', οι ''μετανάστες''..Μάλιστα αυτή τη φορά οι συντηρητές του πολιτισμού του οχετού, οι σιγονταριστές της κουλτούρας του μικροαστισμού και της καγκουριάς, αυτοί που εκμεταλλεύονται την υπεραξία της παιδικής εργασίας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (οι αστοί τα ονομάζουν βιομηχανίες) στις χώρες της ασίας, της αφρικής και της λατινικής αμερικής, που σαφώς και προμηθεύονται εμπορεύματα από εκεί, στράφηκαν προς την εισαγγελεία πρεβέζης για να πατάξουν κατά τα λεγόμενα τους το ''παραεμπόριο''.
 
Τα σκουπίδια της πόλεως, είτε μεγαλοαστοί που κινούνε τα νήματα προς ιδίον όφελος, τσακίζοντας κάθε ρανίδα ζωής στους ''από τα κάτω'' είτε οι μικροαστοί ''wannabe'' πλούσιοι όπως και σε όλον τον πλανήτη έτσι κι εδώ είναι εχθροί μας, είναι αυτοί που υποκινούν το καθεστώς ανέχειας, το καθεστώς βρωμιάς που κυριαρχεί από άκρη σε άκρη αυτού του κόσμου είναι τα εμετικά καθάρματα που θα πρέπει να τσακιστούν για το συλλογικό καλό.
 
Να ξέρουνε πολύ καλά ότι υπάρχει μία μερίδα υγειώς σκεπτόμενου κόσμου στην πόλη η οποία τίθεται ακραιφνώς ενάντια τους και θα σταθεί ως οδόφραγμα στις αδηφάγες καπιταλιστικές ορέξεις τους, θα σταθεί ανάχωμα στην ηλίθια κουλτούρα που προωθούν στην κουλτούρα της αποστείρωσης, στην κουλτούρα της αποχαύνωσης, στον συρφετό του μικροαστισμού που κυριαρχεί στο συγκεκριμένο μέρος εδώ και χρόνια.
 
ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ
 
ΕΞΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΚΡΑΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
 
ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
 
ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License