Μετά από την προτροπή του ''εμπορικού συλλόγου ιστορικού κέντρου πρέβεζας'' οι τοπικοί αστικοκρατικοδίαιτοι σχηματισμοί προστασίας των εφοπλιστών και λοιπών πεινασμένων, επετέθησαν με γρονθοκοπήματα και άλλες χειρονομίες σε μετανάστες και μη, μικροπωλητές, στο κέντρο της πόλεως και στην παραλιακή οδό με κορύφωση αυτών των περιστατικών τον ξυλοδαρμό μετανάστη μικροπωλητή μπροστά σε γνωστό απαίσιο κέντρο διασκέδασης δίπλα στο δημαρχείο (όπου φυσικά και τα αποβράσματα ''ντόπιοι'' και ''τουρίστες'' κοιτούσαν ατάραχες/οι ) αλλά και τον ξυλοδαρμό άλλων 2 σε 2 άλλα σημεία της πόλεως.

Σε συμπλήρωμα με αυτά, ναζιστικά σκουπίδια της χρυσής αυγής που επέβαιναν σε σκουρόχρωμο κάμπριο αυτοκίνητο (βιοπαλαιστές γαρ) μετά της ναζιφασιστικές επιδείξεις στρατικοποιημένων ασκήσεων, τις οποίες μάλιστα πήγε να εμψυχώσει κι ο γνωστός χιτλερικός αρχικαραγκιόζης παππάς από τα γιάννενα (χ.α.) (βλέπε χωριό μύτικας και παραλία μονολιθίου) (όλα αυτά μαθαίνονται εκ των υστέρων) στήσαν ενέδρα σε εργαζόμενο μετανάστη 8 χλμ. έξω από την πόλη και του επετέθησαν με αποτέλεσμα αυτός να καταλήξει στο νοσοκομείο με διάφορα τραύματα.

Η πρέβεζα έχει περάσει πολλά και από τους ναζιφασίστες και τους εθνικιστές και τους δεξιούς όπως και από τους ταγματασφαλίτες που τους συνόδευαν στο παρελθόν εάν νομίζουν ότι θα στήσουν εδώ σκηνικό τρόμου, με τις σιδερόφραχτες ορδές τους αλλά και τους λοιπούς παρατρεχάμενους τους χωρίς αντίσταση είναι γελασμένοι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License