Αντιφασιστικό φεστιβάλ Ανωγείων Κρήτης 12-13-14 Αυγούστου

η ομάδα νέων Ανωγείων Κρήτης διοργανώνει το πρώτο τριήμερο αντιφασιστικό φεστιβάλ στα Ανώγεια, στα πλαίσια της ημέρας μνήμης του ολοκαυτώματος των Ανωγείων από τους ναζί.

post image

στα πλαίσια του αντιφασιστικού φεστιβάλ Ανωγείων, η πρωτοβουλία Αναρχικών/Αντιφασιστών Ηρακλείου συμμετέχει και διοργωνώνει μαζί με την ομάδα νέων Ανωγείων εκδήλωση-ανοικτή συζήτηση με θέμα: "Φασισμός και Δημοκρατία σε καιρούς Κρίσης".  τη Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 6:00 μ.μ. Θα προηγηθεί εικοσάλεπτη προβολή μικρών ταινιών με θέμα τον μαχητικό αντιφασισμό στη Κρήτη και γενικότερα τον ελλαδικό χώρο.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License