Δεν γίνεται μοριακός έλεγχος στο αίμα

Αποκαλυπτικό έγγραφο

post image

Η τοποθέτηση του φασίστα Γεωργιάδη στο υπουργείο υγείας δεν είναι ούτε τυχαία ούτε και χωρίς εντολές.

Αυτό το βρωμόσκυλο έβαλε μπροστά τα χειρότερα σενάρια ξηλώματος του εθνικού συστήματος υγείας, αρχίζοντας από την εκκένωση 8 νοσοκομείων από ασθενείς, που πλέον στοιβάζονται σε μεγαλύτερα.

Στα show που κάνει μπροστά στις κάμερες των ιδιωτικών καναλιών παίζοντας σαν μικρό παιδί και βάζοντας στοιχήματα με τους εργαζόμενους ποιός θα απολυθεί, δεν φάνηκε το έγκλημα που γίνεται τώρα στις μονάδες αίματος.

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΑΧΕΠΑ, δεν γίνονται πλέον μοριακοί έλεγχοι στο αίμα γιατί το υπουργείο του μπουμπούκου δεν υπέγραψε ακόμη συμφωνία προμήθειας αντιδραστηρίων, διαδικασία που όπως λέει αναμένεται να τελειώσει Οκτώβριο-Νοέμβριο.

Μέχρι τότε, ο ασθενής μπορεί να μολυνθεί και να πεθάνει !

Για να μην το πολυσκοτίζουμε, η υπεύθυνη του ΑΧΕΠΑ πρακτικά λέει πως υπάρχει 1 περίπτωση στις 1000 να προκύψει μόλυνση ασθενούς από αίμα που δεν έχει ελεγχθεί μοριακά και αυτό οι γιατροί πρέπει να το λένε στους ασθενείς και να τους βάζουν να υπογράψουν !!!

Πάνω απ' όλα η ευθύνη να είναι του παθόντος !

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License