Αναρχικές/οί Πρέβεζας για την ''Αντιβίωση''

Κείμενο για την εκκένωση της κατάληψης ''Αντιβίωση'' στα Γιάννενα

Η ληστρική - μιάς και όλα μας ανήκουν - επιχείρηση κεφαλαίου κράτους και των δεκανικιών τους συνεχίζεται...

Μετά τις εκκενώσεις καταλήψεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηγουμενίτσα, Πάτρα, Μεσολόγγι σειρά είχαν τα Γιάννενα και η κατάληψη αντιβίωση..

Κεφάλαιο και κράτος συνεχίζουν το δόγμα του

shock, σπέρνοντας την καταστολή σε οτιδήποτε αντιστέκεται και αντιτίθεται στο κυρίαρχο μοντέλο της εκμετάλλευσης, της εμπορευματικοποίησης, της αποχαύνωσης και της σήψης.

Δεν πρέπει για αυτούς να μείνει ούτε η παραμικρή νησίδα αντίστασης, ζωντανή, για παραδειγματισμό,

σε όποια συλλογικότητα η ατομικότητα διεκδικήσει τα αυτονόητα, αλλά και για να μην υπάρχει η περίπτωση δημιουργίας αντιδομών ζωντανή, πράγμα που θα αποτελούσε αγκάθι στο , ακόμα ζοφερότερο μέλλον που οι κυρίαρχοι προδιαγράφουν για τις ζωές μας.

Η γη τα κτίρια, τα πάντα μας ανήκουν, να μην κάνουμε ούτε βήμα πίσω, να συνεχιστεί ο αγώνας για μία κοινωνία ισότητας, αλληλεγγύης, ελευθερίας

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ

ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ/ΟΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License