Σχετικά με την επίθεση στον ξενώνα του περιφερειάρχη Ηπείρου στα Γιάννινα.

Σχετικά με την επίθεση στον ξενώνα του περιφερειάρχη Ηπείρου στα Γιάννινα.

 

 

Χθες το βράδυ 30/8 επισκεφθήκαμε ακάλεστοι το ξενώνα που διατηρεί στα Γιάννενα η οικογένεια του περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκου Καχριμάνη. Εκεί λάμβανε χώρα εορταστικό τραπέζι για την ονομαστική γιορτή του. Δε θα μπορούσαμε παρά να είμαστε εκεί για να του ευχηθούμε ένα θερμό χρόνια πολλά! Ο συγκεκριμένος, μαζί με άλλους τοπικούς άρχοντες καθώς και το διοικητή του γενικού νοσοκομείου Χατζηκώστα Φώτη Βάββα, είχε συμμετάσχει τον περασμένο Απρίλη σε συνδιάσκεψη με θέμα: εξεύρεση οριστικής λύσης προκειμένου να δοθεί τέλος στην πολύμηνη κατάληψη χώρων του παλαιού νοσοκομείου Γ. Χατζηκώστα». Θεωρούμε τον εν λόγω κύριο συνυπεύθυνο για την εκκένωση της κατάληψης Αντιβίωση και του υπενθυμίζουμε πως χώροι σαν αυτόν είναι χώροι που ήδη αξιοποιούνται και αποτελούν εστίες κοινωνικής αντίστασης και αγώνα. Γι’ αυτό άλλωστε βρίσκονται στο στόχαστρο της καταστολής της κρατικής εξουσίας και όλων των παρατρεχάμενών της.

Γι’ όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν βρεθήκαμε χθες στον προαύλιο χώρο του ξενώνα, όπου τελούνταν το γλέντι με σκοπό την αναστάτωση και τη λήξη του καθώς και ως μια πράξη αλληλεγγύης προς την κατάληψη Αντιβίωση. Στο τοίχο της αυλής γράφτηκε το σύνθημα «η αντιβίωση κατάληψη θα μείνει» ενώ φωνάχτηκαν τα εξής συνθήματα: 10, 100, 1000 καταλήψεις έναντια σε έναν κόσμο οργανωμένης σήψης και η αντιβιώση κατάληψη θα μείνει τη φλόγα που ανάψαμε κανένας δεν την σβήνει. Επιπλέον σπάστηκαν τα τζάμια και οι καθρέφτες από δύο υπερπολυτελή αμάξια τα οποία ανήκαν σε καλεσμένους του περιφερειάρχη.

 

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΚΚΕΝΩΝΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

 

αλληλέγγυοι/-ες

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License