Συγκεντρωμένο υλικό για Ρουπακιά, ΧΑ, ΔΙΑΣ, Αυτόπτες

Συγκεντρωμένο υλικό για Ρουπακιά, ΧΑ, ΔΙΑΣ, Αυτόπτες μάρτυρες. Βίντεο, φωτο για τη σχέση των παραπάνω και για αρχειακούς λόγους. ΣΟ αστο ψηλά στα κεντρικά γιατι θα χρειαστεί για τη συνέχεια. Μη χαθεί το υλικό.

Ας μπαίνει εδω συγκεντρωμένο υλικό για Ρουπακιά, ΧΑ, ΔΙΑΣ, Αυτόπτες μάρτυρες. Βίντεο, φωτο για τη σχέση των παραπάνω και για αρχειακούς λόγους. ΣΟ αστο ψηλά στα κεντρικά γιατι θα χρειαστεί για τη συνέχεια. Μη χαθεί το υλικό.
 

 

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491480
Ρουπακιάς, πληρωμένος δολοφόνος, αφεντικό του η Χρυσή Αυγή, Φωτογραφίες κατα τον εισαγγελέα.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491350
Ομολόγησε οτι ανήκει και επίσημα στη Χρυσή Αυγή ο Ρουπακιάς. Μαρτυρία φίλου του Παύλου.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491206
Η πρώτη είδηση της δολοφονίας. Αναφορές σε ραδιόφωνα και αλλού για παρόντες ΔΙΑΣ κατα την δολοφονία. Φωτογραφίες απο το σημείο της δολοφονείας.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1492126
Πληροφορίες για το Ρουπακιά απο συνάδελφο οτι ήξεραν οτι έκανε βρωμοδουλείες για τη Χρυσή Αυγή.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1492213
Μπατζανάκης του δολοφόνου ο αρχηγός της Τ.Ο Χρυσής Αυγής Νίκαιας και φωτογραφίες
 

από @ 20/09/2013 10:45 πμ.


post image

ο Ρουπακιάς ήταν μέλος τάγματος εφόδου της ναζιστικής συμμορίας, έμμισθο μέλος της

 

στην φωτογραφία το τάγμα εδόδου της ΤΟ Νίκαιας, που τελεί υπό τις διαταγές Λαγού

Εικόνες:


post image

Μην ξεχνάμα οτι δεν είναι ο Ρουπακιάς το θέμα . Η Χρυσή Αυγή είναι. Αυτό γιατι πέφτουν τα φώτα περισσότερο επάνω του.

Εικόνες:

από εεπ 20/09/2013 11:04 πμ.


post image

Στο παρακάτω εμφανίζεται με μπλούζα της χρυσής αυγής σε διανομή τροφίμων.

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ZkkhBub76d8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

Ενω εδώ με την ΤΟ Νίκαιας κάτω απο το αγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη

Εικόνες:


post image

Ρουπακιάς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Εικόνες:


επίσης διακρίνεται να τραγουδάει στον μελιγαλά το ναζιστικό ύμνο της χ.α. απο ένα ρεπορτάζ του αλφα που δεν το βρισκω αυτη τη στιγμη.

συνεντευξη πρωην στελέχους χρυσαυγίτη που περιγράφει τον τρόπο λειτουργία του τάγματος εφόδου της νίκαιας, την βαθμολογία των μελών του και τη θέση ρουπακιά!

Συνέντευξη – ΣΟΚ πρώην στελέχους της Χρυσής Αυγής  

 
Αποκαλύπτει πώς οργανώνουν τις επιθέσεις, που "εξαφανίζουν τα όπλα", αλλά και τι μπορεί να συνέβη τη νύχτα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Ο ίδιος δίνει ονόματα και στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας του τάγματος εφόδου της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια.

Δηλώνει ότι ο καθ' ομολογίαν του δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν υπαρχηγός στην ομάδα και πως ο 34χρονος είχε στοχοποιηθεί λόγω της αντιφασιστικής του δράσης.

Το πρώην μέλος της Χ.Α. ήταν στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για περίπου ενάμιση χρόνο, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, ήταν υπαρχηγός.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε καθημερινή εφημερίδα:

Το τάγμα εφόδου της Τ.Ο Νίκαιας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και την αρχηγία του βουλευτή Ι. Λαγού, διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή, και την οργάνωση που συναντά κανείς μόνο σε παραστρατιωτικές εγκληματικές ομάδες. Ορμητήριο-αρχηγείο τους είναι τα γραφεία, απ' όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις. Εκεί φυλάσσονται ρόπαλα, στιλέτα, και πτυσσόμενα κλομπ, τα "οποία εξαφανίζονται" όταν επίκεινται έλεγχοι από την αστυνομία.

"Στη Νίκαια ενημερώναμε τον Πατέλη, ο Πατέλης τον Λαγό και από εκεί και πέρα μας έλεγαν ότι το ΟΚ το δίνει ο αρχηγός" .

"Αν έδινε το ΟΚ ο αρχηγός βγαίναμε στους δρόμους είτε για να γράψουμε συνθήματα στους τοίχους, είτε για να την πέσουμε σε Πακιστανούς".

"Ο υπεύθυνος της Νίκαιας, Πατέλης, έφτιαξε κλειστό πυρήνα. Εκεί θα ήταν μόνο οι φουσκωτοί, οι δικοί του" συνεχίζει για να αποκαλύψει πως ο δολοφόνος του Παύλου ήταν στο Πενταμελές Συμβούλιο της Νίκαιας. "Εκεί ο Πατέλης βάζει τα δικά του παιδιά. Ο Ρουπακιάς μπήκε χωρίς εκλογές, χωρίς τίποτα", λέει το πρώην μέλος της ΧΑ.

Μια αποκάλυψη που επιβεβαιώνει όλα όσα αποκαλύφθηκαν για τον χρυσαυγίτη δολοφόνο, ο οποίος μπορεί να έλεγε πως δεν είναι μέλος της οργάνωσης αλλά έχει μέχρι και κομματική ταυτότητα, όπως λέει στην εφημερίδα το πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής. "Στο αυτοκίνητο του Γ. Πατέλη και στο σπίτι της μητέρας του βάζαμε τα όπλα μας, όταν έπρεπε να τα κρύψουμε", δηλώνει.

Η οργάνωση της Τοπικής της Νίκαιας

Για να μπει κανείς στο τάγμα εφόδου της Νίκαιας, πρέπει να ανήκει στην κλίκα του Γ. Π. και να έχεις αποδείξει την αξία σου. Ο Ι.Λ. έχει υπό την ευθύνη του τις τοπικές οργανώσεις της περιοχής και ιδίως της Νίκαιας.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης λέει πράγματα που σοκάρουν. "Όταν μπεις στον κλειστό πυρήνα, σου βγάζουν ειδικό βιβλιαράκι, στο οποίο καταγράφονται και οι επιδόσεις σου. Σε πόσες εκδηλώσεις πήγες, αν έδειρες Πακιστανούς, πόσες φορές έχεις πάει στις οργανώσεις του γραφείου...".

Στα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας υπάρχουν και ανήλικοι, μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, που οι μεγαλύτεροι συμμαθητές τους στρατολογούν από τα σχολεία για να μπουν και αυτοί στο κόμμα. "Κένταυροι" ονομάζεται η νεότερη γενιά των μελών της οργάνωσης.

"Ο πυρήνας πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις κάποια στιγμή. Λόγω μόδας, έμπαιναν όλοι Πυρήνα. Ο Γ.Π. αποφάσισε να φτιάξει Ανοικτό και Κλειστό Πυρήνα. Στον Κλειστό Πυρήνα θα ήταν μόνο φουσκωτοί. Οι δικοί του, που παίρνουν χάπια και γίνονται φουσκωτοί", καταγγέλλει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

Τα Τάγματα Εφόδου της Νίκαιας, σύμφωνα με τη μαρτυρία, έχουν πάει παντού. Στα επεισόδια στην Κόρινθο στο στρατόπεδο, είχαν φύγει από τη Νίκαια και κατέβηκαν Κόρινθο και είχαν πάρει και ανήλικο μαζί τους.

Στο Πενταμελές της Νίκαιας ο Γ. Π. βάζει μόνο δικά του άτομα. Το Πενταμελές παίρνει όλες τις αποφάσεις. Υποτίθεται ότι αυτό είναι γραμμένο στο καταστατικό των γραφείων και κρατούσαν αρχείο", εξηγεί ο μάρτυρας.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται το πρώην στέλεχος, τουλάχιστον 30 άτομα είχαν δοκιμαστεί και είχαν αποδείξει την πίστη τους στην οργάνωση, την οποία αποδείκνυες προχωρώντας σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντιπάλων.

Αναφέρει πάντως πως η οργάνωση δεν χρησιμοποιεί μόνο γυμνασμένους άντρες - "μόνο γυμνασμένα μπράτσα", λέει χαρακτηριστικά, αλλά ακόμα και χάκερς για να κάνουν επιθέσεις μέσω facebook. Οι επιδόσεις των μελών καταγράφονταν σε ειδικό βιβλιαράκι.

Όπως αναφέρει, το τάγμα εφόδου της Νίκαιας έχει τα δικά του διακριτικά: ασπρόμαυρη παραλλαγή και μαύρη μπλούζα, ρούχα τα οποία ψωνίζουν από κατάστημα που βρίσκεται πλάι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που κάνει και ειδική έκπτωση στα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τους καλύπτει η αστυνομία

Το πρώην μέλος της ΧΑ υποστηρίζει, δε, ότι οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι "μιλημένοι", καθώς αστυνομικός του Α.Τ. Νίκαιας είναι χρυσαυγίτης και δίνει πληροφορίες στον πυρήνα της ΧΑ, ενώ αναλαμβάνει να "καθαρίσει" για όσους πιαστούν στα "πράσα".

Σύμφωνα με τον ίδιο, το τάγμα εφόδου της Νίκαιας διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή και την οργάνωση παραστρατιωτικής εγκληματικής οργάνωσης.

Όπως λέει, ορμητήριο - αρχηγείο είναι τα γραφεία, από όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις. Εκεί φυλάσσονται τα όπλα, τα οποία εξαφανίζονται όταν επίκειται έλεγχος από την αστυνομία.

Γιατί ο Φύσσας;

Όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, είναι αποκαλυπτικός:

"Ξέρω ότι τον είχαν στη μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες. Μαγκιά του για μένα. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Δε σου οπλίζει το χέρι όμως. Ήταν αντιφασίστας και το τραγούδαγε και το ξέρανε".

Μάλιστα, το πρώην στέλεχος προχωρά και σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα τηλεφωνήματα που έγιναν από τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι ήταν στην ίδια καφετέρια με το θύμα και οι οποίοι ειδοποίησαν τον δολοφόνο.

Ποιον θα έπαιρναν τηλέφωνο βάσει ιεραρχίας;

"Τον Πατέλη. Έχουν όλοι το τηλέφωνό του Πατέλη και αυτός που πήρε ή πήρε τον ίδιο ή κάποιον που θα τον ενημέρωνε. Ο Πατέλης ειδοποίησε τον Λαγό. Και ο Λαγός θα ειδοποίησε τον Μιχαλολιάκο. Όσο καιρό ήμουν εγώ στην Τ.Ο. Νίκαιας, έτσι μας είχαν πει ότι λειτουργεί".

Πώς γίνεσαι μέλος;

"Πληρώνεις 20 ευρώ, δείχνεις ελληνική ταυτότητα και γράφεσαι. Η κάρτα μέλους γράφει σε ποια οργάνωση ανήκεις και έχεις αριθμό μέλους".

"Για να μπεις στον σκληρό πυρήνα πρέπει να έχεις γερό στομάχι. Να δέχεσαι τα πάντα. Είσαι ένα μηδενικό. Ξέρεις τι είναι να σου λένε πέσε κάτω και πάρε κάμψεις και να σε κλωτσάνε στα πλευρά μπροστά σε όλους; Είσαι το τίποτα και ό,τι σου πούνε πρέπει να το κάνεις. Δεν έχεις γνώμη. Είναι εντολή, τελείωσε!".

Χτυπούσαν κυρίως μετανάστες; - Το παρεμπόριο της Χ.Α.

"Τους Πακιστανούς τους χτυπούσαν για τα μάτια του κόσμου. Γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι χτυπάω Πακιστανούς αλλά μετά του πουλάω προστασία. Όποιον Πακιστανό κι αν ρωτήσεις στη Νίκαια γελάει όταν ακούει Χρυσή Αυγή. Η Τ.Ο. της Νίκαιας προστατεύει τους Πακιστανούς.

Η τοπική της Νίκαιας παίρνει τα ρούχα που δίνει ο κάθε απλός άνθρωπος για βοήθεια σε άπορους και στη συνέχεια τα δίνουν σε Πακιστανούς στη λαϊκή, οι οποίοι τα πουλάνε στους πάγκους τους και δίνουν στους χρυσαυγίτες ποσοστά".

Αυτά που περιγράφεις τα ξέρει ο Ι.Λαγός;

"Με τις πλάτες του γίνονται. Για όλα ο Λαγός είναι ενημερωμένος. Ό,τι κι αν λέγαμε, ότ,τι κι αν γινόταν, ο Λαγός το ήξερε. Συναγωνιστές που βγήκαν και τα είπαν έφαγαν ξύλο. Και είχαν πάει με στοιχεία κι αποδείξεις και τους έδειραν και τους διέγραψαν".

Στο Πέραμα, στην επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ ποιοι πήγαν;

"Τα ίδια άτομα με το φονικό ήταν. Η Νίκαια. Και το ξέρω από μάρτυρες που τους είδαν και στα δύο σημεία. Και μιλάω για τα 150 άτομα που αποχώρησαν από την Τ.Ο. Νίκαιας". Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι στα τάγματα εφόδου συμμετέχουν και ανήλικοι.

"Στα επεισόδια στην Κόρινθο στο στρατόπεδο, είχαν φύγει από τη Νίκαια και κατέβηκαν στην Κόρινθο και είχαν πάρει ανήλικο μαζί τους", λέει ο ίδιος. "Ο δε υπεύθυνος είχε κάτσει πίσω και τράβαγε φωτογραφίες, δεν τον ένοιαζε για τα παιδιά που στέλνει".

από ο 20/09/2013 11:13 πμ.


Ρουπακιάς στο Μελιγαλά

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1491773

από * 20/09/2013 11:26 πμ.


όποιος μπορεί να μεταφράσει το ποστ Είναι αργά για τον Φύσσα.Τσάκισμα


πρόκειται για το τελευταίο σχόλιο, τέρμα κάτω. Αν ρίξετε μια ματιά στα προφίλ, ο Χρήστος Αθανασάκος είναι ο ασχημομούρης που σέρνει μαζί του ο Κασιδιάρης σε δικαστήρια κλπ.

 

από ν 20/09/2013 μεσημέρι


http://4.bp.blogspot.com/-EheHG8RYyTA/Ui8-I0OkcSI/AAAAAAAACTM/fzES7tt0_nM/s1600/IMG_0287.JPG

 

http://4.bp.blogspot.com/-GuAZSfbXxZU/Ui89SBFxkfI/AAAAAAAACRc/Wgi6v0EjiGA/s1600/102_5996.JPG


Πρώην Χρυσαυγίτης: Ήταν όλοι ενήμεροι-Είχαν τον Παύλο στη Μπούκα-Ο Λαγός υπεύθυνος για τις επιθέσεις

Κένταυροι ονομάζονται οι μάχιμοι νεαροί της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με πρώην μέλος της -όπως και οι αντίστοιχοι της ΝΔ-, ενώ αποκαλύπτει πως λειτουργεί η ναζιστική συμμορία, αλλά και την ιεραρχία της οργάνωσης.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια παραχώρησε πρώην στέλεχος της τοπικής οργάνωσης. Ο πρώην χρυσαυγίτης, που ανήκε στον πυρήνα της Νίκαιας για περίπου ενάμιση χρόνο, αποκάλυψε ότι «είχαν στην μπούκα» τον Παύλο Φύσσα, επειδή είχε αντιφασιστικά τραγούδια, ενώ κάποιοι στίχοι αναφέρονταν υβριστικά σε χρυσαυγίτες.

«Ήταν αντιφασίστας και το τραγούδαγε και το γνωρίζανε» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα «Έθνος» ο άνθρωπος που είχε παρακολουθήσει από κοντά τις δραστηριότητες της οργάνωσης. Αναφερόμενος στον δράστη Γιώργο Ρουπακιά, το πρώην μέλος της Χ.Α. είπε ότι ήταν στο Πενταμελές Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια -που παίρνει όλες τις αποφάσεις για την περιοχή - όπου ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης βάζει «τα δικά του άτομα».

Το τάγμα εφόδου της Τ.Ο. Νίκαιας, υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Πατέλη και την αρχηγία του βουλευτή Ι. Λαγού, διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή, και την οργάνωση που συναντά κάποιος μόνο σε παραστρατιωτικές εγκληματικές ομάδες.

«Ο υπεύθυνος της Νίκαιας, Πατέλης, έφτιαξε Κλειστό Πυρήνα. Εκεί ο Πατέλης βάζει τα δικά του παιδιά. Εκεί θα ήταν μόνο οι φουσκωτοί, οι δικοί του. Ο Ρουπακιάς μπήκε χωρίς εκλογές, χωρίς τίποτα» εξηγεί και αποκαλύπτει ότι ο νεοναζί δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, ήταν μέλος του Πενταμελούς Συμβουλίου της Νίκαιας.

«Τουλάχιστον 30 άτομα είχαν δοκιμαστεί και είχαν αποδείξει την πίστη τους στην οργάνωση, την οποία αποδείκνυες προχωρώντας σε επιθέσεις εναντίον μεταναστών και αντιπάλων» αναφέρει στην εφημερίδα το πρώην στέλεχος. «Η οργάνωση δεν χρησιμοποιεί μόνο γυμνασμένους άνδρες -μόνο γυμνασμένα μπράτσα, αλλά ακόμα και χάκερ για να κάνουν επιθέσεις μέσω facebook. Οι επιδόσεις των μελών καταγράφονταν σε ειδικό βιβλιαράκι» προσθέτει.

Παράλληλα ο πρωήν Χρυσαυγίτης αναφέρει πως τα μέλη της οργάνωσης συμμετέχουν ακόμα και σε παραεμπόριο. «Δίνουν ρούχα που συγκεντρώνονται από τους πολίτες για τους φτωχούς σε Πακιστανούς, οι οποίοι πωλούν τα ρούχα αυτά σε λαϊκές και στη συνέχεια δίνουν ποσοστό στα μέλη της Χρυσής Αυγής με τα οποία συνεργάζονται» σημειώνει στη συνέντευξή του το πρώην μέλος της Χ.Α. , για να προσθέσει πως οι πακιστανοί στη Νίκαια όταν ακούν Χρυσή Αυγή γελάνε, καθώς γνωρίζουν πως οι νεοναζί της περιοχής απλώς πουλάνε προστασία.

Για όλες τις δραστηριότητες της οργάνωσης είναι ενήμερος ο βουλευτής Λαγός, ο οποίος με τη σειρά του ενημερώνει το Νίκο Μιχαλολιάκο. Μάλιστα ο πρώην Χρυσαυγίτης θεωρεί βέβαιο πως ο Λαγός και ο Μιχαλολιάκος είχαν ενημερεωθεςί για το επεισόδιο, καθώς πρόκειται για συνηθισμένη διαδικασία.

πηγή http://alterthess.gr/content/proin-hrysaygitis-itan-oloi-enimeroi-eihan-ton-paylo-sti-mpoyka-o-lagos-ypeythynos-gia-tis

 

από 11888 20/09/2013 12:32 μμ.


ΠΑΤΕΛΗΣ Β ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΧΙΛΛΕΩΣ 4-8 Νίκαια Αττική 18454

 


 Η μάνα του παιδιού είπε επίσης ότι υπάρχει βίντεο που τράβηξε μάρτυρας και το έχει η αστυνομία...καθώς και ότι στο σκηνικό ηταν  12 δίας! Η κοπέλα του παιδιού πήγε να ζητήσει βοήθεια και οι δίας έκαναν την πάπια.

Επίσης αναφέρεται οτι ο Ρουπακιάς στο βίντεο είπε μόλις βγήκε απο το αμάξι είπε στον Παύλο "Θα σε καθαρίσω πούστη".

Τέλος, αναφέρει η μάνα του οτι "εσείς τον φάγατε", "εσείς τους φέρατε εδω και εσείς τους ανεβάσατε"

https://www.youtube.com/watch?v=M1QQzv20KZ4#t=35

από Occupy All Streets 20/09/2013 12:34 μμ.


 
A Shocking interview by a former Golden Dawn member
 
He reveals how they organize their assaults, where do their arms "disappear", but also what may have happened the night Pavlos Fyssas was murdered. He gives names and details on the modus operandi of the assault squads of Golden Dawn in Nikea.
 
He states that the -by his own confession- murder of Pavlos Fyssas was the lieutenant of the squad and that the 34 year old was targeted due to his antifascist activity. 
 
The former G.D. member was in the Golden Dawn nucleus of Nikea for about one year and a half, where he saw much and lived near the persons of the local sector of the organization, whose lieutenant was the murderer of the 34 year old Pavlos Fyssas.
 
As he stated in a daily newspaper:
 
The assault squad of the local sector of Nikea, was under the guidance of Giorgos Patelis and the under the leadership of the MP I. Lagos, it has the hierarchy, the structure and the organization that one can find only in paramilitary criminal groups. The base of operations is the headquarters, where commands are given for assaults against immigrants and for other actions. There are kept there bats, daggers, and folding battons, that are "disappeared" when a police control is imminent.
 
"In Nikea we refered to Patelis, Patelis to Lagos and from then we would be given the Ok by the leader. If the leader gave the Ok, we took the streets, either to spraypaint on walls, or to attack Pakistanis. The head of Nikea, Patelis, had made a closed nucleus, where only the gym-buff, his own guys, could enter" he goes on, to reveal how the murderer of Pavlos was in the five-member council of Nikea. "Patelis puts there only ones of his own. Roupakias got there without any elections, nothing" the former G.D. member says.
 
A revelation that confirms everything that was revealed up to now for the Golden Dawn murderer, who may deny being a member of the organization but he even possesses his own party ID, as the former member of Golden Dawn says. "Inside the car of G. Patelis, and also in his mother's house we were hiding our arms, when we had to", he states.
 
The local organization of Nikea.
 
To join the assault squads of Nikea, one must beling to the clique of G. Patelis, and also to have proven what he's worth. I. Lagos has the responsibility for the local organizations of the region and especially Nikea.
 
The unnamed informant goes on with issues that may shock: "When you join the closed nucleus, they issue you a personal booklet where they register your performance. How many events you attended, how many Pakistanis have you beaten up, how many times have you attended the headquarters gatherings..."
 
Minors are also included in the members of the local sector of Nikea, high school students, that are recruited by older students from inside the school to join the party. "Centaurs" is the name of the youngest generation of members of the organization (translator's note: centaurs was also the name of the governing's party New Democracy old assault groups that were headed among others by the cousin of Golden Dawn's leader Michaloliakos, formed to attack students mobilizations during the '80es. It has also been reported that the current prime minister was a head of their local sector in Kalamata).
 
"The local sector got incontrollable at some time. It was hype, everyone wanted to enter the party. G. P. then decided to start an open and a closed nucleus. In the closed nucleus, only swolen, buff guys would be accepted. His own folk, taking pills and becoming buff" the former G.D. member says.
 
The assault squads of Nikea, according to the testimony, have travelled everywhere. In the clashes outside the immigrants concentration camp in Corinth, they were there, having also minors amongst them.
 
In the five-member council of Nikea, G.P. puts only his own folk. This council takes every decision. Supposedly this is written in the statutes of the headquarters and they hold the archive files", the witness explains.
 
According to what the former member claims, at least 30 persons have been tested and proven their submission to the organization, by attacking immigrants and political adversaries.
 
He mentions though, that the organization does not utilize only buff guys "with swollen muscles" as he says, but even hackers to perform attacks using facebook. The performance of every member is recorded in a special booklet.
 
As he mentions, the assault squad of Nikea has its own signs: black and white military style pants and black blouse, a set of clothes they shop from a special store found next to the local police station, that makes a discount for Golden Dawn members.
 
The police got their backs
 
The former G.D. member claims that all police checks are "rigged", since a police officer of Nikea police station is a G.D. member himself and provide the nucleus with information, while he manages to "clean up" for anyone if he happens to be accidentally caught red-handed.
 
Why Fyssas?
 
Regarding the murder of Pavlos Fyssas that shocked Greece, he is revealing:
 
"I know they had targeted him because he wrote antifascist songs. He even had some lyrics swearing at Golden Dawn. That's brave of him, for me. Anyone should write whatever he wants. It shouldn't arm your hand. But he was an antifascist and he sung about it and they knew it."
 
Indeed, the former member goes on to a revelation about the phonecalls made by the Golden Dawn members who were inside the cafeteria where the victim was, and called the killer.
 
Who would they called by hierarchy?
 
"Patelis. Everyone has the phone number of Patelis, and whoever call would call him or someone that would inform him. Patelis refers to Lagos. And Lagos to Michaloliakos. As long as I was a part of Nikea's local organization, this is how we were told it works."
 
How does one become a member?
 
"You need to pay 20 euro, to show a Greek ID and register. The membership card has on it the name of your organization and the membership number."
 
"The get into the hard core you need to have the stomach for it. To be able to accept everything they ask. You 're a zero. You know how it is, to order you to drop down and give them bends, and then start kicking you in the ribs in front of everyone? You 're nothing and what they say, you must do. You have no opinion of your own. You take orders, that's all!"
 
They assaulted mainly immigrants? G.D.'s own illegal commerce.
 
"The did assault the Pakistanis but that was all about their public image. I cannot accept their logic, firstly they hit the Pakistanis, and then they sell them "protection". Whomever Pakistani you ask in Nikea laughts when he hears Golden Dawn. The Golden Dawn of Nikea sells protection to the Pakistanis.
 
The local organization takes the clothes that are donated by common people to help the needy, and they give them to Pakistanis in the street market, who sell them on their benches and pay the Golden Dawn their part.
 
What you describe here is known to MP I. Lagos?
 
"Everything happens under his surveillance. Lagos knows about everything. Whatever we said, whatever happened, Lagos knew it. Other militants that talked about these things outside the core were beaten. And they had evidence and details about all these, but they were beaten and erased."
 
In Perama, during the attack against the communist party members, who were there?
 
"The same persons with the murder. The Nikea sector. And I know it from witnesses that went in both scenes. And I speak for all the 150 persons that left the local organization of Nikea." Among other things, the witness reveals that minors are also mobilized in the assault squads.
 
"In the clashes in Corinth at the camp, they had departed from Nikea to go to Corinth and they also had a minor with them" he says. "The responsible for the operation had set back and merely took pictures, he didn't care for the children he sent in the frontline."
 
 
 

από πυρηναρχη νικαιας 20/09/2013 12:48 μμ.


post image

πατελης γιωργος του βασιλείου, πυρηναρχης νικαιας.

Εικόνες:

από οι μπάτσοι εκπροσωπούσαν το κράτος -συνένοχοι 20/09/2013 1:35 μμ.


αλλά η μπατσίνα έδρασε αυτόβουλα (την ξύνισε ο μάτσο ανδρικός πιθηκισμός?) με αποτέλεσμα να μην κρυφτεί το δολοφονικό σχέδιο της χ.α.

https://www.youtube.com/watch?v=NxaiswMZMxU

από ρε παιδια 20/09/2013 2:13 μμ.


ρε παιδια, στη φωτο που χειροκροτανε εκει στο γραφειο, τις μάπες των άλλων για τις έχετε σβήσει? είμαστε σοβαροί ? 

από * 20/09/2013 4:58 μμ.


οι δομές και οι σχέσεις της παρακρατικής νεοναζιστικής οργάνωσης δεν αλλάζουν διαχρονικά.Μπορείτε να διαβάσετε για τους Κένταυρους και σε αυτό το πόστ.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1351817

 

από ελα 20/09/2013 5:10 μμ.


Η αλλοίωση δεν έγινε απο εμάς. Γιατί να γινόταν άλλωστε.

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω. Προσπαθούν να κρυφτούν και αλλοιώνουν μονοι τους τις φωτογραφίες.

Εχουν χεστεί γιατι απο εδω και πέρα ξέρουν.

http://www.iefimerida.gr/news/122476/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%AD%CF%83%CE%B2%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B1


Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει το "Έθνος του Σαββάτου" και οι αποκαλύψεις για τη δράση της οργάνωσης είναι φρικιαστικές.

Διαβάστε το πρώτο μέρος της συνέντευξης

Το πρώην μέλος περιγράφει το κλίμα εκφοβισμού και τα "γυμνάσια" μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη για να στρατολογηθούν και αναφέρει ότι όταν δρουν με "επιτυχία", τα νεοφώτιστα μέλη επιβραβεύονται και ο "ηρωισμός" τους καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο.

"Ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση", λέει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας το πρώην μέλος, περιγράφει περιστατικά φρίκης. "Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι" λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι "για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς".

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της ανάλγητης συμπεριφοράς των μελών της ΤΟ Νίκαιας...

"Ένα μέλος ήταν εγχειρισμένος στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο, πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν", σημειώνει.

Τους ειδοποιούσε αξιωματικός

Όπως αναφέρει τα ρόπαλα και τα κλομπ τα έκρυβαν είτε στο κτίριο της οργάνωσης, είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής. Κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την Αστυνομία, ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής!

Ο πρώην χρυσαυγίτης, περιγράφει και τα μηχανοκίνητα τάγματα της οργάνωσης που λέγονται "ινόβα", από τη μάρκα μηχανών που χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο τάγμα παρομοιάζεται με το μηχανοκίνητο σώμα ΔΕΛΤΑ της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για μέλη που αναλαμβάνουν να σπεύσουν, όποτε οι επικεφαλής δώσουν την εντολή.

Σύμφωνα με το "Έθνος", το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, κάνει εντυπωσιακές καταγγελίες και για την ομάδα "Κένταυρος". Πρόκειται για τους ανηλίκους της Τομιπής Οργάνωσης Νίκαιας, τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους και τους υποβάλουν στην κατάλληλη "εκπαίδευση" και πλύση εγκεφάλου.

Αναφερόμενος στον Γ. Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απορεί για το πώς έφτασε να κάνει φόνο.

"Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι" και προσθέτει ότι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει, είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει.

"Φώναζαν τη Νίκαια να καθαρίσει"

Μάλιστα, το πρώην μέλος σημειώνει ότι η τοπική οργάνωση της Νίκαιας, ήταν πολύ σημαντική και έδιναν σε αυτή μεγάλη βαρύτητα τα προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Ερωτηθείς αν ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και ο Γερμενής επισκέπτονταν τακτικά τα γραφεία στη Νίκαια, το πρώην μέλος απαντά:

"Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μια Νίκαια φωνάζουν για να καθαρίσει. Παντού πάμε και στην Αθήνα έχουμε κατέβει. Και στην Ηλιούπολη και στο Θέατρο που είχε ανέβει ένα έργο, η Νίκαια ήταν εκεί. Και αν δεν είναι με τις παραλλαγές, θα είναι με τα μαύρα" λέει χαρακτηριστικά.

Για τα τάγματα εφόδου της Νίκαιας

"Έχουν πάει παντού. Στα επεισόδια στην Κόρινθο στο στρατόπεδο, είχαν φύγει από Νίκαια και κατέβηκαν Κόρινθο και είχαν πάρει και ανήλικο μαζί τους. Ο δε υπεύθυνος που τους κατέβασε είχε κάτσει πίσω και τράβαγε φωτογραφίες, χωρίς να σκεφτεία αυτά τα παιδιά πού τα στέλνει.

Για την επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα

Τα ίδια άτομα με το φονικό ήταν. Η Νίκαια. Και το ξέρω γιατί από μάρτυρες που ξέρουν τους είδαν και στα δύο σημεία. Και μιλάω για τα 150 άτομα που αποχώρησαν από την Τ.Ο. Νίκαιας. Η επίθεση έγινε με εντολή Λαγού. Όλα από εκεί ξεκινάνε θα κάνεις αυτό, τελείωσε.

Για τον τρόπο συνεννόησης

Ερχόντουσαν προπληρωμένα μηνύματα προπληρωμένα, μέσω ίντερνετ. Συνήθως μας καλούσαν στα γραφεία και μας ενημέρωναν τι θα γινόταν την επόμενη μέρα και ζητούσαν να είναι οι άννδρες απαρόντες. Έλεγαν, σήμερα το βράδυ οι άνδρες να είναι εκεί. Και όταν πήγαιναν μάθαιναν τι θα κάνουν. Να δείρουμε Πακιστανούς, να βάψουμε τοίχους. Κι ερχόντουσαν την άλλη μέρα και χειροκροτούσαν. "Μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό" έλεγαν.

Για την αναλγησία της Χρυσής Αυγής

Είχαν πάει σ' ένα βουνό και ένα στέλεχος τη ΤΟ Νίκαιας(τα στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) είπε ότι καθώς γύρναγαν βρήκανε στον δρόμο δυο Πακιστανούς, τον έναν τον ξάπλωσαν στον δρόμο και πήρε φόρα και του βάρεσε το κεφάλι σαν να ήθελε να βαρέσει κλωτσιά σε πέναλτι. Κι είχα "μείνει". Κι αυτός περηφανευόταν. Εκεί για μένα άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

Για την αποχώρηση στελεχών από τη ΧΑ

Αποχώρησαν για τις κλεψιές και τους τραμπουκισμούς. Εθνικιστής δεν σημαίνει σκοτώνω τον άλλον. Τους λαθρομετανάστες βαλ' τους σε πλοία, αεροπλάνα, οπουδήποτε και στείλε τους στη χώρα τους. Όχι να τους σκοτώσεις

Για να μπεις στον κλειστό πυρήνα της Τ.Ο. Νίκαιας

Πρέπει να δείρεις Πακιστανούς. Κι εγώ μπορούσα να γίνω

Για τη σχέση της συζύγου του δολοφόνου με τη ΧΑ Νίκαιας

Ήταν υπεύθυνη κυλικείου. Τους έβαζε ο Πατέλης (επικεφαλής της ΤΟ Νίκαιας) στα πόστα και κράταγε αρχείο. Μας έλεγε υπεύθυνος γι' αυτό ο τάδε, υπεύθυνη για τις γυναίκες η σύζυγός του και θεωρητικά κρατείται αρχείο, γιατί μας έβγαζε καταστατικό που οριζόντουσαν τα πόστα. Αν δεν μπήκε στα γραφεία και τα πέταξε.

Για τις σχέσεις με την αστυνομία

Όταν αστυνομικοί είχαν συλλάβει τον Πατέλη, δεν είχαμε καταλάβει γιατί, και αυτός είχε υποστηρίξει πως τον έμπλεξαν σε υπόθεση ξυλοδαρμού γυναίκας που ήταν έγκυος. Τότε είχε μεσολαβήσει και τον είχε "καθαρίσει" ο κολλητός του αστυνομικός (τα στοιχεία του είναι στη διάθεση της εφημερίδας) που είναι το Α.Τ. Νίκαιας. Πιστεύω 100% ότι οι αστυνομικοί δίνουν και πληροφορίες.

Για τον πυρήνα της Νίκαιας

Όταν έχουμε "πλάτες" και κρύβουμε τις βρωμιές μας είναι ο καλύτερος Πυρήνας προς τα έξω. Είναι αυτοί που μας γλιτώνουν από τους Πακιστανούς, υποτίθεται. Γι' αυτά που βλέπει ο κόσμος. Είναι αυτός που θα γλιτώσει τη γιαγιά κα. Αλλά είναι ο καλύτερος Πυρήνας επειδή κάνει τη βρωμοδουλειά

Για την ιδεολογία που διδάσκεται στα γραφεία

Είμαστε ναζιστές. Το λένε και στα γραφεία. Δεν χαιρετάμε σαν τον Χίτλερ, όμως. Αλλά στα ιδεολογικά που μας έκαναν, μας έλεγαν ότι ο Χίτλερ δεν έκαψε τους Εβραίους

Για την ομάδα των Κενταύρων

Είναι οι ανήλικοι που έχουμε στην Τ.Ο. Νίκαιας. Είναι ο ίδιος επικεφαλής με τα Innova. Έχουμε ένανα μαθητή Λυκείου, που είναι άριστος μαθητής και εξαιρετικός στην Ιστορία, που μας κάνει ιδεολογικό. Αλλά με στοιχεία και γεγονότα. Πότε έγινε αυτό κλπ.

Για τον χάκερ της Χρυσής Αυγής

Ρίχνει τα Facebook μελών που έφυγαν και διαχειρίζεται σελίδες. Εμένα μου το έριξε το προφίλ μου, έκλεψε τους κωδικούς μου και το διέγραψε. Κι εκεί μέσα είχα πολλές συνομιλίες και με τον γραμματέα της οργάνωσης που τον ενημέρωνα για ό,τι συνέβαινε. Σε αυτό το προφίλ μιλούσα με πολλούς χρυσαυγίτες, όπως όλοι μας μιλάμε με ψεύτικα προφίλ. Δεν είχε όμως εντολές για να κάνουμε κάτι, αυτά μας τα έλεγαν από κοντά. Στο Facebook ενημερώναμε για ό,τι ακούγαμε. Αυτό μας είχε πει ο Γιώργος να κάνουμε. Πάντως, κάτι θα υπήρχε μέσα που θα τους πείραξε. Είχα πολλές φωτογραφίες από τη Χρυσή Αυγή. Από όλες μας τις διοργανώσεις χωρίς πίξελ στα πρόσωπα.

από καθεστωτικά

ΥΓ ΣΟ ΒΑΛΤΟ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ

από βόρειος 21/09/2013 10:52 μμ.


post image

αλλη μια που μοστράρει μπροστά μπροστά ο πατσοκοιλιάς.

Εικόνες:

από ενδιαφερον 24/09/2013 11:50 πμ.


στο κερατσινι

εδω

http://www.kar.org.gr/?p=28884

 

από αρχειο 24/09/2013 5:49 μμ.


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License