Αντιφασιστική πορεία:Παρασκευή 20/9 Θεσσαλονικη

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013, στο Άγαλμα Βενιζέλου θεσσαλονικη

Η συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πολυτεχνείο με τη συμμετοχή πολλών αριστερών και ατόμων του α/α χώρου αποφάσισε πορεία στις 7 η ώρα στο Άγαλμα του Βενιζέλου.

Επειδή τα καλέσματα είναι πλέον ιντερνετκά κι απο στόμα σε στόμα ας προπαγανδιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσω facebook, twitter, kinimatorama, indymedia κι από στόμα σε στόμα.

ΖΗΤΩ Ο ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ!

ΠΛΕΟΝ, ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!


post image
υπάρχει κάλεσμα σε πορεία στις 7μμ στο Άγαλμα Βενιζέλου


Σήμερα το απόγευμα στις 8.30μμ θα μιλήσει στη θεσσαλονίκη ο βουλευτής της ΧΑ Μιχαήλ Αρβανίτης.
 
Επειδή οι φασίστες φοβούνται πως δεν θα έχουν κόσμο άλλαξαν την ανακοίνωση τους σήμερα λέγοντας πως θα προηγηθεί διανομή τροφίμων.
 
Ο Μ. Αρβανίτης είναι ένα από τα παλιότερα στελέχη της ακροδεξιάς στην Ελλάδα με κύρια ενασχόληση τον αντισημιτισμό και την άρνηση του ολοκαυτώματος και βασικές ιδεολογικές καταβολές την 4η Αυγούστου και τον Μεταξά.
 
Ως εδώ όλα συνηθισμένα για έναν έλληνα ναζί... Τι κάνει όμως τον Αρβανίτη ξεχωριστή περίπτωση;
 
Ο Αρβανίτης ήταν ο δικηγόρος υπεράσπισης του Καλαμπόκα, του δολοφόνου του Τεμπονέρα. Μάλιστα έχει γράψει βιβλίο με τον τίτλο:
 
"ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ;"
 
 "... Η περίπτωσις τού Ιωάννου Καλαμπόκα εΐνε μία κλασσική περίπτωσις σκηνοθετημένου «ένοχου».
    Είνε ό αγωνιστής τής πρώτης γραμμής, που ενοχλεί αφάνταστα τό «προοδευτικό» και «σοσιαλκομμουνιστικό» κατεστημένο. Πρώτον, διότι δεν τους φοβάται και λέγει ελεύθερα τάς ιδέας του και δεύτερον, διότι ε'ινε 'ένα λαϊκό παιδί. Παλληκάρι απλό και "άνθρωπος του λαού.
    Αυτό δεν τοΰ τό συγχωρούν, διότι 'έχουν τήν ψευδαίσθηση , ότι μόνο αύτοι εινε οι «νόμιμοι εκπρόσωποι» τοΰ λαού. Αϋτοί μάλιστα πού, όπου έκυριάρχησαν. έπότισαν τήν γήν με τό αίμα τοϋ λαοϋ και πριν και μετά την επικρατησιν. ..."

 σελ 236
 
Σύμφωνα με την φυλλάδα "στόχος":
 
    "Ο Δικηγόρος του Γιάννη Καλαμπόκα, Μιχάλης Αρβανίτης που έδωσε και εξωδικαστικό αγώνα για να αποδείξει την αθωότητα του ΟΝΝΕΔίτη που κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για την δολοφονία Τεμπονέρα, είναι ο νέος εκλεγμένος με την Χρυσή Αυγή βουλευτής Αχαΐας...
 
    Ο Μιχάλης Αρβανίτης, από τα παλιά και δραστήρια στελέχη του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα, έχει μάλιστα γράψει και βιβλίο για την υπόθεση αυτή με τίτλο "ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ" κι αναδεικνύει εκτός από τον πραγματικό δολοφόνο, πως εκμεταλλεύτηκε το μαρξιστικό παρακράτος την ιδιότητα του Καλαμπόκα, που ήταν τότε πρόεδρος της Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ για να προσδώσει μεγαλύτερη πολιτική διάσταση στο μοιραίο γεγονός... Και για αυτή την ιστορία έχουμε πολλά να σας πούμε...
 
    Ο Μιχάλης Αρβανίτης είναι επίσης από τους δικηγόρους που στήριξαν χωρίς αμοιβή κάποιους από τους δικαστικούς αγώνες του "Στόχου" κι αυτό οφείλουμε να το καταθέσουμε δημόσια..."
 

Ο ρόλος του σήμερα στη Χ.Α. είναι αυτός του τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και ελέγχου των ΜΜΕ - μιας και ταιριάζει άλλωστε με το παρελθόν του.
 
ΥΓ1: Η φωτογραφία είναι από ομιλία του στα γραφεία που εργαζόταν ο Ρουπακιάς στη Νίκαια.
 
ΥΓ2: Προσέξτε τη μπλούζα που φοράει ο φασίστας που στέκεται δίπλα στον Αρβανίτη. Δεν είναι της ΧΑ αλλά γυμναστηρίου όπου εκπαιδεύονται τα μέλη της χα Νίκαιας... το γυμναστήριο είναι το Παναγιώτη Σαραντίτη ο οποίος ήταν πρόεδρος της Δ.Α.Π. Ν.Δ.Φ.Κ. Α.Ε.Ν./Ασπροπύργου, πρόεδρος Ε΄διαμερίσματος ΤΟ.ΣΥ.Ν. Πειραιά και αργότερα υποψήφιος πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων... άραγε τι να είναι σήμερα;;;

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License