Άρτα αντιφασιστική δράση Κυριακής –ενημέρωση.

Άρτα αντιφασιστική δράση Κυριακής –ενημέρωση. Κυριακή 22 Σεπτέμβρη αντιφασιστική συγκέντρωση- πορεία –συζήτηση.

post image

Κυριακή 22 Σεπτέμβρη αντιφασιστική συγκέντρωση- πορεία –συζήτηση καλείται από την αντιφασιστική συσπείρωση Άρτας. Από τις 6:30 το απόγευμα ξεκινά μικροφωνική παρέμβαση με αντιφασιστικά τραγούδια, πανό, συνθήματα και κείμενα  που διαβάζονται από τα ηχεία. Κατά τις 7:30 ξεκινά πορεία με μπλόκ 70 περίπου ατόμων με διαδρομή κεντρική πλατεία- άγιο γεώργιο -λαϊκή-και πάλι στην πλατεία. Δυνατός παλμός, συνεχώς συνθήματα για τον Παύλο Φύσσα και ενάντια στο φασισμό.

Μετά τη λήξη της πορείας πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση για το ζήτημα της οργάνωσης απέναντι στο φασισμό αλλά και για περαιτέρω δράσεις στην πόλη.

Μαθητές και μαθήτριες ανέφεραν πως ντόπιοι ναζί της Χ.Α κάνουν προσπάθειες να στρατολογήσουν παιδιά από τα σχολεία, ότι υπάρχουν καθηγητές οι οποίοι προωθούν ρατσιστικές και φασιστικές απόψεις και συγκαλύπτουν και στηρίζουν περιστατικά λεκτικής και σωματικής βίας από «χρυσούς μαθητές».

 

Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

Εικόνες:

από Α 24/09/2013 5:39 μμ.


Το πρωί της Δευτέρας μαθητική αντιφασιστική πορεία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης. Στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο  υπάρχει πανό "εξω οι φασιστες απο τα σχολεία μας''  Όποιος γνωρίζει περισσότερες λεπτομέριες ας συμπληρώσει.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License