ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΑΚΕΠ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Απαράδεκτη αφίσα του ΑΚΕΠ που κολλήθηκε στα Εξάρχεια και όχι μόνο.

post image

Περνώντας από Εξάρχεια είδα την αφίσα του ΑΚΕΠ που γράφει με μεγάλα γράμματα ''ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ''. Δεν με ξένισε τόσο το "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' όσο το ''ΔΕΞΙΟΙ''. Δηλαδή μέσα στα Εξάρχεια υπάρχει κόμμα που καλεί τους δεξιούς να βγούν στους δρόμους και τους ανέχεται ο υπόλοιπος λαός της περιοχής ενώ θα έπρεπε το λιγότερο να κράξουν τους αφισσοκολλητές και να σκίσουν τις αφίσες τους?

Επίσης, το συγκεκριμένο μήνυμα ''ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΑΚΕΠ " έχει γραφτεί και κάτω από την γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη στη συμβολή Πέτρου Ράλλη και Θηβών στα σύνορα Ρέντη-Νίκαιας και μάλιστα με πολύ μεγάλα γράμματα.

Επίσης υπάρχει και σχετικό ελεεινό κείμενο στο μπλογκ τους. Παίζουν με τα νεύρα μας μου φαίνεται κάποιοι από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά λίγες εβδομάδες μετα την δολοφονία του Φύσσα από το ακροδεξιό παρακράτος.Δεν είναι αστείο το θέμα, οί αφίσες πρέπει να κατέβουν ΑΜΕΣΑ.

Εικόνες:

από Α 09/10/2013 4:07 μμ.


"και τους ανέχεται ο υπόλοιπος λαός της περιοχής ενώ θα έπρεπε το λιγότερο να κράξουν τους αφισσοκολλητές και να σκίσουν τις αφίσες τους?"

 Αυτή είναι δηλαδή η ιδέα που έχει κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του "αναρχικό" για την ελευθερία;Κι εγώ δε συμφωνώ με το περιεχόμενο.Το θεωρώ επίκδυνα απολίτικο.Αλλά γιατί θα πρέπει να κάνουμε "επίθεση" σε όποιον διαφωνούμε δεν καταλαβαίνω.Δεν είναι φασίστες ,έχουν  λάθος θέσεις.

από η αφίσα του ΑΚΕΠ μας μάρανε 09/10/2013 4:22 μμ.


Το ΑΚΕΠ είναι μια μικρή παρέα αφελών, χωρίς ιδιαίτερα πολιτικά χαρακτηριστικά, που νομίζουν ότι θα καταφέρουν να πάρουν ένα ποσοστό στις βουλευτικές εκλογές για να τσεπώσουν τίποτα φράγκα από την τυπική επιδότηση των εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων. Κουτοπόνηρη φάση. Μέχρι εκεί.

Στα Εξάρχεια υπάρχουν πολύ χειρότερες φάσεις από αυτούς και την αφίσα τους. Να μην επαναλαμβάνω τώρα πράγματα που έχουν ειπωθεί σε δεκάδες συζητήσεις και βρίσκονται στο αρχείο για όποιον θέλει να ανατρέξει.

Ξεμπερδέψαμε με όλα τα άλλα προβλήματα της περιοχής και μας έμεινε η αφίσα αυτή...;

από Παλιος 10/10/2013 1:15 μμ.


Ρε παιδια εχουμε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε

 

από αφισοκολλητης 10/10/2013 9:41 μμ.


τυχοδιωκτικη και ηλιθια η αφισσα! εννοειτε την παταμε! σκατα στην εθνικη ενοτητα! σκατα στους ηλιθιους!

στον κοσμο των αφεντικων ειμαστε ολοι ξενοι


Η αφίσα είναι τουλάχιστον προβληματική πολιτικά, για πολλούς λόγους. Εκείνοι, όμως, που θεωρούν ότι πρέπει να κατασταλεί η δυνατότητα των οποιωνδήποτε (πλην φασιστών) να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, είναι όχι μόνο χειρότεροι των ΑΚΕΠιτών, αλλά και τείνοντες προν τον φασισμό.

Κατά τα άλλα, καλά κάνει η ΑΚΕΠ και απευθύνεται και στους δεξιούς, κάτι βέβαια που δεν μπορεί να γίνει με αυτόν τον τρόπο. Δεν κατάλαβα! Οι δεξιοί δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και αυτοί σε κινητοποιήσεις; Και μη βιαστεί κανείς να πει ότι ένας δεξιός αποκλείεται να συμμετάσχει σε κινητοποίηση... Υπάρχουν πολλοί εργασιακοί χώροι όπου έχουν κινητοποιηθεί και δεξιοί. Ούτε, φυσικά, ισχύει ότι, για να δεχθούμε έναν δεξιό (ή ΠΑΣΟΚτζή) σε μια κινητοποίηση πρέπει να τον υποχρεώσουμε να αλλάξει πρώτα την κομματική του προτίμηση.

Να ξέρατε πόσοι αναρχικοί και μπολσεβίκοι –σε εποχές που ευνοούνταν οι γρήγορες μεταβολές των συνειδήσεων (π.χ. 1917, 1936), κάτι που εν μέρει ισχύει και στη δικιά μας εποχή– λίγο πριν δηλώσουν αναρχικοί και μπολσεβίκοι δήλωναν φιλοβασιλικοί ή τσαρικοί!

ΥΣ. Για να μην πάμε στην αισχρή αντιμετώπιση του Καμμένου και των οπαδών του από ένα κομμάτι του αναρχικού/ακροαριστερού χώρου, και ξήσουμε πληγές...

από Παλιος 11/10/2013 12:50 πμ.


Ρε παιδια εχουμε σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθουμε

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License