Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό οχήματος

αα

Τα ξημερώματα της παρασκευής 11/10/2013 πυρπολήσαμε όχημα (Τυπου βαν) του διπλωματικού σώματος με πινακίδες κυκλοφορίας (ΔΣ 93-3) στην συμβολή των οδών Πυρράς και Ντελακρουά στο Νέο Κόσμο.

 

Η ενέργεια αυτή αφιερώνεται ολόψυχα στους συντρόφους μας που διώκονται για την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και δικάζονται στα τέλη Νοέμβρη καθώς επίσης και στην μνήμη του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα.

 

Να μην συνηθίσουμε την ιδέα του φόβου και του θανάτου.Να αντισταθούμε στον σύνχρονο ολοκληρωτισμό με οτι μέσω διαθέτουμε.Δημιουργούμε τις δομές μας,ενισχύουμε και διευρίνουμε τις συντροφικές μας σχέσεις,θέτουμε τις βάσεις για την αναρχία και τον κομμουνισμό.

 

                      ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 

εμπρηστές με συνείδηση 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License