Ενέδρα χρυσαυγιτών στη Λάρισα

πεσιμο από χρυσαυγίτες

Χθες κατά τις 9 η ώρα ένας συντροφός μας δέχτηκε επίθεση από χρυσαυγίτες. Πιο συγκεκριμένα, ενέδρα είχαν στήσει σε κεντρικό δρόμο και ενώ κυκλοφορούσε κόσμος. Ένα αμάξι πλησίασε τον σύντροφο μας και κλείνοντάς του, τον δρόμο, 2 άτομα κατέβηκαν από αυτό βριζοντάς τον και επιτιθέμενοι για να τον μαχαιρώσουν. Ο ένας κρατούσε μαχαίρι ενώ ο άλλος είχε στην ζώνη του πιστόλι έτοιμο να το βγάλει. Εκείνη την ώρα περνούσαν κάποιοι περαστικοί, που παρακολουθούσαν το σκηνικό και οι χρυσαυγίτες στη θέα τους μπήκαν στο αμάξι και έφυγαν φωνάζοντας. Μετά από καιρό είναι το πρώτο σκηνικό που γίνεται συμμορίτικα στη Λάρισα, καιρός να πάρουμε θέση.

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!

?

από ?? 13/11/2013 3:34 μμ.


που έγινε αυτό το σκηνικό?στο κέντρο της πόλης?

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License