Γράμμα αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη

ΓΡΑΜΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Εμείς, οι κρατούμενοι της Φυλακής Τρικάλων, στεκόμαστε στο πλευρό του απεργού πείνας και συγκρατούμενου μας στη Φυλακή Λάρισας,  Σπύρου Στρατούλη, ο οποίος διαμαρτύρεται με αυτό τον τρόπο  για το άθλιο κατηγορητήριο που κατασκεύασε η μπατσία και  χρησιμοποιήθηκε  ως  πρόσχημα για να του κόψουν τις άδειες εξόδου που έπαιρνε κανονικά για δύο χρόνια και να επηρεάσει, κατά συνέπεια,  και την υφ΄όρον απόλυση του.

Εμείς, οι φίλοι και συγκρατούμενοι του Σπύρου, ξέρουμε ότι ο πραγματικός λόγος αυτής της εκδικητικής δίωξης είναι οι αγώνες που έχει δώσει ο Σπύρος εντός των τειχών.

Δηλώνουμε ότι είμαστε δίπλα του σε αυτό τον αγώνα που έχει ξεκινήσει από 11 Νοεμβρίου.

Του στέλνουμε μια τεράστια αγκαλιά, το σεβασμό μας, την αλληλεγγύη μας και μια υψωμένη γροθιά.

Σήμερα ο Σπύρος, αύριο εμείς.

Δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την ελευθερία μας.

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

 

Οι κρατούμενοι της Φυλακής Τρικάλων

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License