Καλό ταξίδι σύντροφε Παναγιώτη

.

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα εκφράζει την βαθιά του λύπη για την απώλεια του σύντροφου Παναγιώτη Βήχου. Ο σύντροφος Παναγιώτης υπήρξε υπόδειγμα θάρρους και αξιοπρέπειας με βαθιά πίστη στο κομμουνιστικό ιδεώδες. Σε ολόκληρη τη ζωή του πολέμησε την διαφθορά του αστικού κράτους και των κυκλωμάτων της νύχτας (υπόθεση σωματεμπορείας Σαντορίνης). Ήρθε σε ρήξη με το σταλινισμό του ΚΚΕ, προσχώρησε στον Τροτσκισμό, και υπήρξε για πολλά χρόνια μέλος του ΕΕΚ και μέλος της συντακτικής επιτροπής της Νέας Προοπτικής. Διαπρεπής μουσικός αλλά και ταξικός αρθρογράφος, πήρε μέρος σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα αφιέρωσε στη δημιουργία του πολιτικού καφενείου (politikokafeneio.gr). Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στη συντρόφισσα της ζωής του Νανά, στην κόρη του Αννούλα, και στην υπόλοιπη οικογένεια του.

 

Καλό ταξίδι σύντροφε Παναγιώτη

Θα ζεις για παντα μες τον αγώνα για τον κόσμο που μαζί ονειρευτήκαμε

 

http://www.eek.gr/index.php/g-articles/2234-kalo-taksidi-syntrofe-panagioti

 

 

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License