Κομοτηνή-επίθεση χρυσής αυγής

Κομοτηνή-επίθεση χρυσής αυγής σε νεαρό

Το απόγευμα κατά τις 8:00μ.μ. νεαρός προφανώς αντιφασίστας έσκιζε τρικάκια της χρυσής αυγής που πετάχτηκαν νωρίτερα από το μπαλκόνι των γραγείων της (τα γραφεία τους είναι στη κεντρική πλατεία της πόλης στον 4όροφο).

Μετά από λίγο 4 ναζί κατέβηκαν και κατευθήνθηκαν προς το νεαρό. Ακουλούθησε μία μικροένταση  με βρισιές και σπρωξίδια ενώ στη συνέχεια ο νεαρός χτυπήθηκε ελαφρά από τους ναζί. Σύντροφοι (μία κοπέλα και ένας άνδρας) που βρίσκονταν σε καφετέρεια εκεί κοντά και αντιλήφθηκαν το συμβάν πήγαν να υπερασπιστούν το νεαρό.

Όταν έφτασαν, οι ναζί είχαν φύγει και παρέμεινε στη πλατεία ο "ειρηνοποιός" γνωστός Κομοτηναίος ναζί (πρώην πάνκης) λέγοντας πως κατέβηκε για να χωρίσει! Οι σύντροφοι του ζήτησαν να κατέβουν τώρα κάτω και οι υπόλοιποι πράγμα που έκανε αλλά οι υπόλοιποι κατέβηκαν μόνο όταν ήρθαν οι δίας και αυτό για να φύγουν αφού πρώτα οι 8 δίας σχημάτισαν μία αλυσίδα έτσι ώστε να μην υπάρχει επαφή με τους συντρόφους που σιγά-σιγά αυξάνονταν.

Παρόλο που ο νεαρός αναγνώρισε τους ναζί που του επιτέθηκαν οι μπάτσοι όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα αλλά πήραν τα στοιχεία του νεαρού και τον ανακοίνωσαν πως θα γίνει προσαγωγή! πράγμα που δεν έγινε λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε.

Να σημειωθεί πως πέρα από τον νεαρό και οι θαμώνες ενός καφενείου φώναζαν και έδειχναν στους μπάτσους ποιοί χτύπησαν τον νεαρό, φυσικά αυτοί κράτησαν τον κλοιό αφίνοντας τους ναζί να φύγουν προς τα αμάξια τους.

Τέλος όλα τα τρικάκια μαζεύτηκαν από την πλατεία με την παρουσία της ασφάλειας!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License