Ανάληψη Ευθύνης

Κάθε πολιτική δίκη που ξεκινάει είναι και η υπενθύμιση μιας μάχης κατά τη διάρκεια πολέμου που έχουμε κηρύξει προ πολλού ενάντια στο κράτος και τις δομές του.

     Κάθε πολιτική δίκη που ξεκινάει είναι και η υπενθύμιση μιας μάχης κατά τη διάρκεια πολέμου που έχουμε κηρύξει προ πολλού ενάντια στο κράτος και τις δομές του.

     Σε κάθε έκτακτο στρατοδικείο που στήνεται, το κράτος μέσω της δικαστικής εξουσίας, επεπιδιώκει την φυσική εξόντωση και την πολιτική απαξίωση των πολιτκών του  αντιπάλων. Ωστόσο,  απώτερος σκοπός του είναι να σπείρει το φόβο και την αδράνεια σε όλες τις κοινότητες αγώνα.

    Οι σύντροφοι, με την αγωνιστική τους στάση μας αποδεικνύουν ότι δεν κάνουν βήμα πίσω και ότι ο αγώνας συνεχίζεται και εντός των τοιχών. Η σκυτάλη τώρα, είναι στα χέρια μας, αξιοποιώντας την πολυμορφία των μέσων και συσπειρώνοντας τις δυνάμεις μας για την συνέχιση και την κλιμάκωση του αγώνα. 

    Στο πλαίσιο αυτο τα ξημερώματα της Τρίτης 3/12 τοποθετήσαμε δύο εμπρηστικούς μηχανισμούς στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων  της Skoda που βρίσκεται στη Λεωφόρο Συγγρού.

    Αφιερώνουμε την κίνηση μας αυτή στους αναρχικούς : Γ. Μιχαϊλίδη, Α.Δ. Μπουρζούκο, Δ. Πολίτη, Α. Ντάλιο, Φ. Χαρίση και Ν. Ρωμανό, η δίκη τους για την υπόθεση του Βελβεντού βρίσκεται σε εξέλιξη απο τις 29/11 στις Φυλακές Κορυδαλού.

    ΔΥΝΑΜΗ σύντροφοι, είμαστε δίπλα σας.... 'Ολα συνεχίζονται...

    Την αλληλεγγύη μας στον σύντροφο Α. Θεοφίλου, η δίκη του για την υπόθεση της ληστείας της Πάρου βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 11/11 στο Εφετείο.

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License