Ανάληψη ευθήνης

ανάληψη ευθήνης

Τα ξημερώματα της 27 Δεκεμβρίου τοποθετήσαμε δυο χαμηλής ισχύος εμπρηστικούς μηχανισμούς σε δυο υποκαταστηματα των "Φουρνων Χρήστου", (ιπποκρατους κ βουλγαροκτόνου, αχαρνων κ ολυμπιας). Η αλυσίδα φουρνων αυτή ανοίκει στην γυναίκα του βουλευτή της χρυσης αυγής Γερμενή και την οικογένεια της. Η ίδια είναι ηγετικό στέλεχος του πυρήνα γυναικών της χρυσής αυγής, φτύνοντας το παρελθόν του συνδικαλιστή πατέρα της. Στοχοποιούμε κάθε "υποδομή" που προσφέρει χρήματα στην ναζιστική χρυση αυγή, κάθε εταιρία-επιχείρηση συμφερόντων τους.

Εμπρηστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους φυλακισμένους αγωνιστές.

Αλληλεγγύη στα αδέρφια μας  Monica Caballero και Frascisco Solar φυλακισμένους από το ισπανικό κράτος για εμπρηστικές ενέργειες.

από @ 06/01/2014 1:51 μμ.


ο πατέρας των δύο "ελληνίδων" έχει δημόσια αποκηρύξει (και αποκληρώσει πιθανώς) τις κόρες του. Αυτά μου τα είπαν στο τηλεφωνικό κέντρο του ραδιοσταθμού "Στο κόκκινο" όταν τηλεφώνησα για να διαμαρτυρηθώ επειδή ο σταθμός έπαιζε διαφημίσεις των Φούρνων Χρήστου στο πρόγραμμά του.

Πιστεύω πως αυτή είναι η 2η μεγαλύτερη γκαφατζίδικη επίθεση μετά από αυτό του κρεοπωλείου στην καλλιδρομίου από το ALF

από διαμαρτυρία 07/01/2014 11:19 πμ.


Από πότε επιτρέπονται τα σχόλια σε αναλήψεις ευθύνης? Αν θέλει κάποιος να πει τη γνώμη του υπάρχει το φόρουμ...

από άρης από imc 07/01/2014 11:25 πμ.


όντως ο πατέρας Χρήστου, από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, έχει διαχωρίσει πολιτικά εντελώς την θέση του με τους νεοναζί κόρη και γαμπρό του, με δημόσιες δηλώσεις του.

Οπότε το σχόλιο σωστά έμεινε για να διορθώσει τους συντρόφους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License