Μια βοήθεια για ευρωπαϊκή ένωση

.


Μιας και ανέλαβε την προεδρία της ευρωπαϊκής ένωσης η ελληνική κυβέρνηση.

Υπάρχει κανένα κείμενο κριτικής από αναρχική σκοπιά για αυτό το υπέρ εθνικό μόρφωμα που θυμίζει αντεστραμμένη σοβιετια με την ένια και εκεί υπήρχαν κομισάριοι και εδω υπάρχει η κομισιόν κλπ.

Δείτε και αυτό το κείμενο που έχει μέσα και σημεία  με ιστορική σημασία, αφού οι αναρχικοί ήταν από τους πρώτους που μίλησαν για τις ενωμένες πολιτείες της Ευρώπης.

Αναρχική κοινωνιολογία του φεντεραλισμού *

 

Αν υπάρχει στα αγγλικά παρακαλώ βοηθήστε γιατί δεν ξέρω καμία άλλη γλώσσα εκτός από την μητρική μου.

από στα αγγλικά 06/01/2014 4:11 μμ.


http://library.nothingness.org/articles/anar/en/display/334

το άρθρο του Collin Ward με βιβλιογραφία.  Το έγραψε το 1993 (το κείμενο των προτάσεων του Μπακούνιν είναι πρόσθετο, δεν υπάρχει στο κείμενο του Ward).

από G 06/01/2014 6:53 μμ.Από μια μετάφραση που έβαλα από το coogle είναι το ίδιο,  με αυτό που ποστάρω, εγώ έβαλα τις προσθήκες από Μπακουνιν, θέλω αν υπάρχει κριτική ανάλυση αυτού του υπερ θεσμού, ευχαριστώ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License