Ηράκλειο Κρήτη. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Σ. Στρατούλη Πεμπτη 9/01 Λιονταρια

συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Σ. Στρατούλη

post image

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας κρατούμενο αγωνιστή Σπύρο Στρατούλη που έχει ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 11 Νοέμβρη 2013.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 6 μ.μ. πλατεία Λιονταριών Ηράκλειο Κρήτη.

 

Ο κρατούμενος αγωνιστής Σπύρος Στρατούλης ξεκίνησε απεργία πείνας από τις 11/11 διεκδικώντας με τον έσχατο αυτό τρόπο  την απαλλαγή του από τις αστήριχτες και κατασκευασμένες κατηγορίες που του αποδίδονται και την άμεση επαναχορήγηση των αδειών εξόδου από τη φυλακή της Λάρισας όπου κρατείται και τις οποίες  λάμβανε κανονικά τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Σπύρος Στρατούλης βρίσκεται επί 22 χρόνια έγκλειστος στα μπουντρούμια της δημοκρατίας. Όπως φαίνεται δεν ήταν αρκετά και έτσι τώρα του προσάπτουν νέες κατηγορίες για συμμετοχή του, σε μία δήθεν εγκληματική οργάνωση και σωματική βλάβη τρίτων, στη Θεσσαλονίκη, το έτος 2012.

Το κράτος χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη δίωξη ως αφορμή για να παγώσει τις άδειες εξόδου από τη φυλακή που έπαιρνε κανονικά τα τελευταία δύο χρόνια, παρόλο που ο εισαγγελέας δε ζήτησε καν την προφυλάκισή του. Επίσης, η συνθήκη αυτή επηρεάζει την επικείμενη κατά τα άλλα αποφυλάκισή του, παρατείνοντας την ομηρία του για 3,5 επιπλέον χρόνια. Το κράτος με αυτόν τον τρόπο ζητά εξηγήσεις και τιμωρεί τον Σπ.Στρατούλη για την πολιτική του στάση και τις σχέσεις του, προσωπικές, φιλικές ή συντροφικές, εξαιτίας της μακροχρόνιας αγωνιστικής συμπεριφοράς του μέσα στις φυλακές.

( απόσπασμα από το κεντρικό κείμενο του Athens indymedia)

 

Στους καιρούς της βαρβαρότηταw κανένας  μόνος του  απέναντι στο κράτος.

 

Αλληλεγγύη στον αγωνιστή κρατούμενο και απεργό πείνας Σπύρο Στρατούλη.

 

Αναρχική συλλογικότητα από τη Κατάληψη Ευαγγελισμού "Sine Dominis"

 

 

 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License