Συγκεντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 31/1 11 π.μ. Δικαστήρια Καβάλας

Συγκεντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 31/1 11 π.μ. Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας

Συγκεντρωση αλληλεγγύης Παρασκευή 31/1 11 π.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο Καβάλας για να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και τη συμπαραστασή μας στους 2 συντρόφους από το Αυτόνομο Στέκι Καβάλας που περνάνε από ανακριτή αντιμέτωποι με κακουργηματικές κατηγορίες (κουκουλονόμος κ.α.) μετά από μηνύσεις μελών της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας.

Κανένας σύντροφος μόνος στα χέρια του κράτους.

http://anarxikoikavalas.squat.gr/?p=2183

http://anarxikoikavalas.squat.gr/?p=2168

από Αυτόνομο Στέκι Καβάλας 30/01/2014 1:39 πμ.


Η συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Καβάλας αυτήν την Παρασκευη (31/1) θα ξεκινήσει τελικά στις 10 π.μ., μια ώρα νωρίτερα από το αρχικό κάλεσμα που ηταν στις 11 π.μ και θα διαρκέσει μέχρι την ώρα που θα βγει η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License