ΔΙΚΗ 12/2/14: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 15/12/2010

Τετάρτη 12/2/14 στις 9:00 στο εφετείο Λουκάρεως, δικάζεται η συντρόφισσα που συνελήφθηκε στην μεγάλη γενική απεργία στις 15 Δεκέμβρη 2010.

post image

15/12/10: Η πρώτη μεγάλη γενική απεργία μετά τη 5 Μάη, παρ’όλο το σοκ που άφησε, απέδειξε ότι το ζήτημα της εξέγερσης τίθεται ξανά στην επικαιρότητα.

Η απάντηση της καταστολής υπήρξε η αναμενόμενη. Χημικά, ξυλοδαρμοί, συλλήψεις.
Καμιά πρωτοτυπία στις κατηγορίες: διατάραξη, οπλοκατοχή, απόπειρα, κουκουλονόμος.
Η υπόθεση διαχωρίζεται.

Είμαστε κομμάτι  των κοινωνικών και ταξικών αγώνων, στο πλευρό χιλιάδων διαδηλωτών, απεργών, φοιτητών, ανέργων, μεταναστών και νεολαίων, απέναντι στην ολομέτωπη επίθεση κράτους και κεφαλαίου που δέχεται με ολοκληρωτικό τρόπο το σύνολο της κοινωνίας. Η αλληλεγγύη μας στον κόσμο του αγώνα δεν μπορεί παρά να είναι αναπόσπαστο μέρος του ίδιου του αγώνα.
 
Αλληλεγγύη με τη Σοφία Κρατίδου
και όλους τους εξεγερμένους του κόσμου
 
Δίκη 12/2/14
ώρα 9:00
Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων(εφετείο Λουκάρεως)

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License