Κείμενο αποχώρησης της συνέλευσης του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ.

Κείμενο αποχώρησης της συνέλευσης του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ.

Κείμενο αποχώρησης της συνέλευσης του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ.

Ύστερα από συνέλευση των μελών που διαχειρίζονταν το Αναρχικό Στέκι Ναδίρ αποφασίστηκε η πλήρης αποχώρηση της συνέλευσης από το Αναρχικό Στέκι Ναδίρ. Αφού διασφαλιστούν το πολιτικό αρχείο, τα πράγματα και ο χώρος, θα παραδοθεί η αποκλειστική διαχείριση του email και  του στεκιού στον σύντροφο Σπύρο Μάνδυλα που βρίσκεται έγκλειστος  στις φυλακές Κορυδαλλού. Η αποχώρηση γίνεται έπειτα από ρήξη της συνέλευσης του στεκιού με τον σύντροφο λόγω διαφωνιών στην διαδικασία λήψης των αποφάσεων. Ο χώρος θα συνεχίσει να είναι κατειλημμένος και παρ’ όλη την αποχώρηση μας θα φροντίσουμε να μην οικειοποιηθεί από διάφορους τυχοδιώχτες. Τα μέλη που αποχωρούν από την συνέλευση δεν θα σταματήσουν να δρουν πολιτικά και θα σχηματιστούν πολλαπλές ομάδες ιδεολογικής συγγένειας του στεκιού.

Καλή τύχη και λευτεριά στον Αναρχικό Σπύρο Μάνδυλα.

Δύναμη στο μέλος της FAI-IRF Αντρέα Τσαβδαρίδη.

Λευτεριά σε όλους τους αμετανόητους εξεγερσιακούς αιχμαλώτους πολέμου.

 

Ο πόλεμος συνεχίζεται…

                                                                                                                         Θεσσαλονίκη, 23/2/2014

Πρώην μέλη του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License