Νεκρός διαδηλωτής στην Κωνσταντινούπολη κατα τη διαρκεια των διαδηλώσεων για τον Μπερκίν

.

Ένας νεκρός διαδηλωτής απο χτύπημα στο κεφάλι σε συγκρούσεις στην Κωνσταντινούπολη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για τη δολοφονία του 15χρονου Μπερκίν Ελβάν. Μεγάλες διαδηλώσεις γίνονται σε πολλές πόλεις της χώρας και ειδικότερα στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Σμύρνη. Επίσης λέγεται οτι ένας μπάτσος πέθανε απο καρδιακή προσβολή κατα τη διάρκεια των ταραχών.

πληροφορίες απο reuters

από /// 13/03/2014 9:38 πμ.


http://www.ertopen.com/eidiseis/item/16909

 Τουρκία: Νεκρός αστυνομικός απο καρδιακή προσβολή - Νεκρός ακροδεξιός «διαδηλωτής»

Αστυνομικός 30 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή μετά από καρδιακή προσβολή που προκλήθηκε από τα δακρυγόνα που ο ίδιος έριχνε στους διαδηλωτές, στην πόλη Τουντσελί της Τουρκίας. Τοπικά ΜΜΕ στο Okmeydanı μετέδωσαν ότι 22χρονος διαδηλωτής υπέκυψε στα τραύματά του ενώ οι διαδηλωτές ήταν επιφυλακτικοί και εξέταζαν αν διαδήλωνε κατά ή υπέρ της κυβέρνησης Ερντογάν. Ο νεκρός 22χρονος Burakcan Karamanoğlu ανήκει στο χώρο της ακροδεξιάς και δεν έχουν γνωστοί οι λόγοι και ποιος τον σκότωσε. Οι διαδηλωτές κάνουν λόγο για προβοκάτσια.
 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License