Επίθεση αστυνομίας σε μετανάστες-μοναστηράκι

Αστυνομικοί επιτέθηκαν σε μετανάστες στο μοναστηράκι

Τετάρτη 12/03/2014 και ώρα 20.00,Μοναστηρακι.

Βρεθήκαμε μάρτυρες ωμής και απρόκλητης βίας εκ μέρους αστυνομικών δυνάμεων με αποδέκτες για ακόμα μια φορά μετανάστες οι οποίοι βρίσκονταν στην πλατεία .

Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μετανάστη ενώ αυτός υπέδειξε τα νόμιμα έγγραφα της άδειας παραμονής του, εμμένοντας στη άμεση μεταφορά του στο τμήμα. Η κατάσταση ξέφυγε όταν ένας εκ των πολιτικά ντυμένων αντρών έσερνε τον μετανάστη χτυπώντας τον και κλωτσώντας τον κατά μήκος όλης της πλατειάς μέχρι τον απέναντι δρόμο όπου ήταν παρκαρισμένο ένα μπλε πολιτικό αυτοκινητάκι. Παρά το γεγονός πως ο συγκεντρωμένος κόσμος εξαγριωμένος από την ανεξήγητη και απρόκλητη βία ζητούσε τα στοιχεία του άντρα καθώς και τον λόγο της προσαγωγής. κανένας δε έδωσε πληροφορίες τόσο για την ταυτότητα των αστυνομικών όσο και για την ταυτότητα του προσαχθέντα

.Η κατάσταση εκτραχύνθηκε  ακόμα περισσότερο στη προσπάθεια να τον οδηγήσουν σε συμβατικό αυτοκίνητο κλωτσώντας τον για να εισέρθει . Προς ενίσχυση και προς υπεράσπιση  των αστυνομικών κατέφτασε η ομάδα ΔΕΛΤΑ φωνάζοντας και απειλώντας αυτή τη φορά το συγκεντρωμένο κόσμο που διαμαρτυρόταν . Το αποκορύφωμα του σκηνικού έγινε όταν συνελήφθη και αυτός δια της βίας και ένας τρίτος μετανάστης άλλου χρώματος αυτήν την φορά στη προσπάθεια του να μάθει που οδηγούν τους δυο φίλους του, απατώντας ειρωνικά ο έξυπνος αστυνομικός είπε: πως θα του δείξει ακριβώς που τον πηγαίνουν και τον άρπαξε στην αγκαλιά του και αυτόν .Το σκηνικό μεταφέρθηκε στο τμήμα ακροπόλεως όπου κρατούνται οι 3 μετανάστες. Οι τύχες των αγνοείτο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License