Σαμποτάζ σε Χωριάτικο&Αττικούς Φούρνους

"ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ" ΒΡΩΜΑΝΕ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ TRAFFICKING

Το Σάββατο 15/3 πραγματοποιήσαμε δράσεις σε 3 καταστήματα των αλυσίδων "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" στην Ομόνοια & "ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ" στον Ευαγγελισμό και στο Μοναστηράκι. Αφού προσεγγίσαμε τα καταστήματα, πετάξαμε στο εσωτερικό τους αμπούλες βρώμας με σκοπό να σαμποτάρουμε την παραγωγή, ενώ παράλληλα πετάχτηκαν τρικάκια τα οποία ενημέρωναν πελάτες και περαστικούς για το ποιόν των αφεντικών των συγκεκριμένων αλυσίδων και για το τι κρύβεται πίσω από τις επιχειρήσεις αυτές.

Ακολουθεί το κείμενο που αναγραφόταν στα τρικάκια:

 

Οι φούρνοι "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ",των αδελφών ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΩΝ, είναι βιτρίνα για να ξεπλένονται χρήματα από την εξαναγκαστική πορνεία γυναικών, από τα στριπτιτζάδικα και από τα "ραντεβού για μασαζ"

ΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ" ΚΑΙ ΟΙ "ΑΤΤΙΚΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ" ΒΡΩΜΑΝΕ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΟΡΝΕΙΑ

Ο Άγγελος και Αντώνης Γιαννακόπουλος, τα δύο αδέρφια/επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες 20 και πλέον φούρνων"το Χωριάτικο" και των "Αττικών Φούρνων" έχουν συλληφθεί ή διαφύγει της σύλληψης τους 2 φορές στο παρελθόν, με την κατηγορία ότι διευθύνουν κύκλωμα εξαναγκαστικής πορνείας, εμπορίας γυναικών και trafficking, που ελέγχει το 80% των εκδιδόμενων γυναικών στην Ελλάδα. Το 2008 και το 2010 σε επιχείρηση της αστυνομίας (λευκός άρτος) και του ΣΔΟΕ στα κεντρικά γραφεία του "ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ" (τότε ήταν στην Μιχαήλ Βόδα και Ιουλιανού, τώρα βρίσκονται στην Αγίου Μελετίου και Αχαρνών) και σε άλλους χώρους των Γιαννακόπουλων, μεταξύ των άλλων βρέθηκαν και τα εξής: έγγραφα και σφραγίδες από offshore εταιρεία - "Desena limited"- με έδρα την Κύπρο, που διαχειριζόταν 5 στριπτιτζάδικα στην Αθήνα, ανάμεσά τους το "Αλκατράζ" στην Λ.Συγγρού και το "star" στη Λ.Ηρακλείου. Οι επιχειρηματίες/νταβατζήδες διέθεταν και μία πολυκατοικία στη Λ.Ηρακλείου 29 όπου κρατούσαν φυλακισμένες τις γυναίκες που δίαφοροι πελάτες βίαζαν επί πληρωμή.

Το ελληνικό παράρτημα εμπορίας σαρκός συνεργαζόταν με αντίστοιχα μαφιόζικα κυκλώματα της Ρωσίας. Μέσω ταξιδιωτικού γραφείου και εταιρείας ευρέσεως εργασίας, έρχονταν σε επαφή με γυναίκες από Ρωσία,Λιθουανία,Πολωνία, και με υποσχέσεις για δουλειά στην Ευρώμη τις έφερναν στην Ελλάδα. Έκτοτε ξεκίναγε ο εφιάλτης γι'αυτές τις γυναίκες: έμεναν φυλακισμένες και εξαναγκάζονταν να εκδίδονται ή να δουλεύουν σε στριπτιτζάδικα. Οι νταβατζήδες Γιαννακόπουλοι με τους συνεργάτες τους τις εκβίαζαν μέσω των χαρτιών τους, των οικογενειών τους ή ακόμα και με την απειλή των ζωών τους.

Στη μαφιόζικη επιχείρηση, πέρα από τους φύλακες των γυναικών, τους <<μεταφορείς>>, τους λογιστές που εργάζονταν για λογαριασμό τους, υπήρχε και ενας απόστρατος μπάτσος, ο Κωνσταντίνος Κύρος, ο οποίος είχε αποταχθεί λόγω κατάχρησης 70 εκατομμυρίων δραχμών από το ταμείο του Τμήματος Αλλοδαπών. Ο συγκεκριμένος μπάτσος είχε σημαντικό ρόλο μέσα στην οργάνωση των νταβατζήδων μιας και λόγω των επαφών του μπορούσε να εξασφαλίζει χαρτιά για τις φυλακισμένες γυναίκες. Τώρα ο Κύρος είναι υπεύθυνος προσωπικού στους φούρνους "ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ"...

Παρά τις 31 συλλήψεις (μεταξύ αυτών και ο Αντώνης Γιαννακόπουλος που κάθησε ένα χρόνο προφυλακισμένος), τις εφόδους, τις προφυλακίσεις και τις διώξεις που ασκήθηκαν στην πρώτη επιχείρηση της αστυνομίας το 2008 (λευκός άρτος), τα μέλη του κυκλώματος αποφυλακίστηκαν και άμεσα συνέχισαν το εμπόριο και την εκπόρνευση των γυναικών. Μια γυναίκα που ξέφυγε από το κύκλωμα των νταβατζήδων, μια ανώνυμη επιστολή και ένα τηλεφώνημα στην πολωνική πρεσβεία, από μια φυλακισμένη γυναίκα, ήταν οι αφορμές ώστε η αστυνομία να διεξάγει την επιχείρηση Λευκός Άρτος Νο2, το 2010, και να προβεί πάλι σε 17 συλλήψεις. Καμία υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει και οι νταβατζήδες /έμποροι σάρκας συνεχίζουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια με τις ευλογίες του κράτους και των δικαστών..

Σύντροφοι,συντρόφισσες


βαλτε μια λιστα απο τα εταιρικα καταστηματα και τα franchise αν εχετε τη δυνατοτητα για να δουμε που μπορουν να γινουν αντιστοιχες δρασεις. ειναι σημαντικο να γνωριζουμε συγκεκριμενα ποιοι φουρνοι ανηκουν στους αδελφους Γιαννακοπουλους. Μην παρει ο διαολος καποιο φουρνο με παρομοιο (η και το ιδιο ονομα )

a

από a 17/03/2014 8:59 μμ.


http://www.newmoney.gr/article/25989/o-vasilias-toy-striptiz-egine-aytokratoras-toy-horiatikoy

από Η. 18/03/2014 2:59 μμ.


ΚΕΝΤΡΙΚΟ 
ΑΓ.ΜΕΛΕΤΙΟΥ 106 & ΑΧΑΡΝΩΝ 
 
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ 
ΑΘΗΝΑ             ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 40 
ΑΘΗΝΑ             ΠΑΤΗΣΙΩΝ 272 
ΖΩΓΡΑΦΟΥ          Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ 18 & ΟΥΛ.ΠΑΛΜΕ
ΟΜΟΝΟΙΑ           ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ & ΠΑΤΗΣΙΩΝ 
ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ       ΠΑΤΗΣΙΩΝ 374 
ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ      ΠΑΤΗΣΙΩΝ 170
ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ       ΕΡΜΟΥ 67 & ΑΙΟΛΟΥ 15
ΚΟΛΩΝΑΚΙ          ΗΡΟΔΟΤΟΥ 14 & ΚΑΡΝΕΑΔΟΥ  
ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ 109   
ΜΑΡΟΥΣΙ           ΕΡΜΟΥ 6  
ΚΗΦΙΣΙΑ           ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ 1  
ΚΑΛΛΙΘΕΑ          ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 36  
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ         ΠΕΝΤΕΛΗΣ 26  
ΧΑΪΔΑΡΙ           Λ. ΑΘΗΝΩΝ 171    
Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ    ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 111  
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ         ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ & ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 21  
ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ         Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 173 & Λ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ 
ΓΛΥΦΑΔΑ           ΣΑΚΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΑ 5  

από ΚΩΣΤΑΣ 18/03/2014 3:59 μμ.


Πληροφορίες
Ποιοί είμαστε
Η εταιρεία «το Χωριάτικο Ε.Π.Ε.» έχει σαν αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.

Αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στον κλάδο της αρτοποιίας με 17 εταιρικά καταστήματα, 4 από τα οποία είναι υπό κατασκευή.

Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 150 εργαζομένους ενώ παράλληλα με την κατασκευή των νέων καταστημάτων ολοκληρώνεται και η κατασκευή των νέων κεντρικών γραφείων σε 3όροφο νεοκλασικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία θα εγκαινιαστούν το Νοέμβριο του 2010.

Πρόσφατα επίσης εγκαινιάστηκε σε ιδιόκτητο κτίριο το κέντρο αποθήκευσης και διανομής της εταιρείας (Ιούλιος 2010).

Εκτός από την ανάπτυξη μέσω των εταιρικών καταστημάτων, η Διεύθυνση του Χωριάτικου έχει παραχωρήσει έως σήμερα την χρήση του σήματος, υπό την μορφή άτυπου franchising, σε ορισμένους παλαιούς συνεργάτες της καθώς και σε συγγενικά πρόσωπα του ιδρυτή της. Τα καταστήματα αυτά ανέρχονται σε 12. Φέτος αποφασίστηκε η διάθεση του σήματος σε ενδιαφερόμενους franchisees για την ίδρυση καταστημάτων υψηλής προβολής και προς τούτο δημιουργήθηκε και λειτουργεί αντίστοιχο τμήμα, από το Σεπτέμβριο του 2010.

Ιστορικό
Το πρώτο Χωριάτικο ιδρύθηκε το 1997 από τον Άγγελο Γιαννακόπουλο στο κέντρο της Αθήνας (Μ. Βόδα), ενώ η εταιρεία πήρε την μορφή της ΕΠΕ το 1999. Με κόπο και προσωπική δουλειά αλλά πάντα με μεράκι και αγάπη για αυτό που έκανε, ο Άγγελος Γιαννακόπουλος με την ενεργητικότητα και τη φιλοδοξία που τον διέκρινε και τον διακρίνει, ενέπνευσε συνεργάτες, υπαλλήλους και προμηθευτές και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια λειτούργησαν 4 αρτοποιία Χωριάτικο. Οι βάσεις είχαν μπει για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενώ κάποιοι θα δίσταζαν, ο Άγγελος Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του πλέον μπορούσαν να λειτουργήσουν σαν ομάδα και να εγκαινιάσουν τα επόμενα 2 χρόνια άλλα 5 αρτοποιία. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει σε αυτούς τους συνεργάτες και υπαλλήλους οι οποίοι οικονομικοί μετανάστες οι περισσότεροι, αλλά με τεράστια θέληση για πρόοδο και προκοπή έδωσαν και δίνουν τα πάντα για την εταιρεία και τη δεύτερη οικογένειά τους το Χωριάτικο. Ακολούθησε μια περίοδος (2004 - 2009) που η διοίκηση οργάνωσε, στελέχωσε και συστηματοποίησε μεθοδικότερα την εταιρεία και το δίκτυο των καταστημάτων της, για να μπορέσει να αντεπεξέλθει σε περαιτέρω ανάπτυξη χωρίς οργανωτικά προβλήματα. Έτσι από το 2004 έως σήμερα λειτούργησαν ή θα λειτουργήσουν τις επόμενες ημέρες 8 νέα καταστήματα, παράλληλα όπως αναφέραμε με τη νέα κεντρική αποθήκη και τα νέα κεντρικά γραφεία.

Σήμερα λοιπόν το Χωριάτικο περιλαμβάνει:
14 εταιρικά αρτοποιία,
3 εταιρικά πρατήρια άρτου,
12 αρτοποιία Franchise,
1 κεντρική μονάδα παραγωγής σφολιατοειδών,
1 κατάστημα με νέο concept καφέ "coffeeshop", 
1 κέντρο αποθήκευσης και διανομής, με τέσσερα ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα.

Στόχοι της εταιρείας
Στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η λήψη πιστοποίησης για τα ήδη εφαρμοζόμενα πρότυπα συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, σε συνεργασία με εξωτερικούς διαπιστευμένους συμβούλους.

Επίσης η εταιρεία θα συνεχίσει τη δυναμική της ανάπτυξη με νέα εταιρικά καταστήματα αλλά και με καταστήματα franchise. Το τμήμα ανάπτυξης της εταιρείας λειτουργεί ήδη στελεχωμένο με άτομα έμπειρα στο χώρο του λιανικού εμπορίου και της αγοράς μαζικής εστίασης. Η συνεργασία με νέους franchisees αρτοποιείων θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ για την υποστήριξη νέων franchiseesπρατηρίων η οποία θα ξεκινήσει σε μεταγενέστερο χρόνο, η εταιρεία θα προχωρήσει στην ίδρυση νέου καταστήματος, το οποίο θα επιφορτιστεί με την αδιάλειπτη τροφοδοσία των πρατηρίων με φρέσκα προϊόντα καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.

Άμεσος στόχος της εταιρείας είναι η διαρκής ανάπτυξη και ενίσχυση του ονόματος του Χωριάτικου με:

- Την προσφορά στο καταναλωτικό κοινό άριστων προϊόντων χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά, πάντα κάτω από τις κατάλληλες προδιαγραφές παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς. 

- Την κατασκευή νέων ελκυστικών καταστημάτων και την σταδιακή ανακαίνιση των παλαιότερων. Επιθυμούμε να αναβαθμίσουμε την εικόνα των αρτοποιείων σύμφωνα με τις σύγχρονες αισθητικές επιταγές και θα είμαστε οι πρωτοπόροι στη κατασκευή φιλικών και λειτουργικών καταστημάτων. Το τμήμα μάρκετινγκ ήδη εργάζεται πάνω σε αυτό το στόχο αλλά και στη δημιουργία μιας νέας διαφορετικής πιο σύγχρονης εικόνας στα καταστήματά μας με νέες συσκευασίες, φιλική διακόσμηση και μοντέρνα δομικά υλικά.

- Το σχεδιασμό προωθητικών ενεργειών προς τις τοπικές κοινωνίες που στηρίζουν το κάθε μας κατάστημα, με ανταποδοτικές χορηγίες σε τοπικά αθλητικά σωματεία και πολιτιστικούς φορείς.

Βασικός μας όμως στόχος και φιλοσοφία ήταν και παραμένει: 

- Η προσφορά ποιοτικών προϊόντων στην ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς. Το έχουμε καταφέρει - πολλοί αναρωτιούνται για τις χαμηλές μας τιμές - αλλά εμείς επιμένουμε ασπαζόμενοι τις αρχές της κοινωνικής ευθύνης, και θεωρώντας πως η υγιής αύξηση κερδών πρέπει να επιτυγχάνεται μέσω της αύξησης του κύκλου εργασιών και όχι μέσω διαρκών ανατιμήσεων. Ο δε κύκλος εργασιών διευρύνεται μόνο όταν παρέχουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας/ τιμής της αγοράς.


Το όραμα της εταιρείας 
Το κάθε μας κατάστημα να αποτελεί ένα φιλικό φούρνο εναρμονισμένο με τη ζωή της κάθε γειτονιάς, στηρίζοντάς την, ειδικά στη δύσκολη αυτή περίοδο, με τις φθηνότερες τιμές στο ψωμί, τη δίκαιη τιμολογιακή πολιτική για όλα μας τα προϊόντα, τη χορηγία τοπικών αθλητικών και πολιτιστικών προσπαθειών - θέλουμε με λίγα λόγια να είμαστε ότι λέει και το σήμα μας - θέλουμε να είμαστε ... ο φούρνος της γειτονιάς!

 

Καταστήματα Franchise 1. ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 40, ΑΘΗΝΑ 
2. ΕΡΜΟΥ 6, ΜΑΡΟΥΣΙ 
3. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 170, ΑΘΗΝΑ 
4. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 272, ΑΘΗΝΑ 
5. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 374, ΑΘΗΝΑ 
6. Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 142, ΔΑΦΝΗ 
7. ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 22, ΓΟΥΔΙ 
8. ΑΧΑΡΝΩΝ 109, ΑΘΗΝΑ 
9. ΠΕΝΤΕΛΗΣ 26, ΜΑΡΟΥΣΙ 
10. ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ 1 ΚΗΦΙΣΙΑ, 
11. ΑΧΑΡΝΩΝ 326, ΑΘΗΝΑ
12. ΑΧΑΡΝΩΝ 182 & ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ, ΑΘΗΝΑ
13. ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 36, ΚΑΛΛΙΘΕΑ
14. Λ. ΠΑΠΑΓΟΥ 18 & ΟΥΛΩΦ ΠΑΛΜΕ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ
15. ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 111, Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
16. Λ. ΑΘΗΝΩΝ 171, ΧΑΪΔΑΡΙ
17. ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 21 & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 1. ΗΠΕΙΡΟΥ 33, ΑΘΗΝΑ
2. Γ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 140, ΑΘΗΝΑ
3. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 237, ΑΘΗΝΑ
4. ΚΥΠΡΟΥ 69, ΝΙΚΑΙΑ
5. Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 31, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
6. ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 36, ΣΕΠΟΛΙΑ
7. ΦΙΛΟΛΑΟΥ 92, ΠΑΓΚΡΑΤΙ
8. ΚΑΡΑΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 24, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
9. ΦΥΛΗΣ 94, ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
10. ΠΑΝ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ 71, ΑΜΦΙΑΛΗ
11. ΑΓ. ΛΑΥΡΑΣ 22, ΠΑΤΗΣΙΑ
12. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2, ΤΑΥΡΟΣ
 
 
Επικοινωνία
ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΔΑ 31 & ΙΟΥΛΙΑΝΟΥ (γωνία)

ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ

Τηλ: 210-8830039 

Fax: 210-8830531

Emailinfo@horiatiko.gr

Websitewww.horiatiko.gr

 

Αν τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας δεν ισχύουν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας πατώντας εδώ

Προϊόντα

 

από ΚΩΣΤΑΣ 18/03/2014 4:18 μμ.


ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΕΤΕ ΙΧ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 150.000 ΕΥΡΩ,

ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΕ

ΒΕΒΑΙΑ ΩΡΑΡΙΑ, ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΕΣ Κ.Λ.Π. ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ

23:00 TO ΒΡΑΔΥ Ή 05:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΑΥΤΟ. 

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ 0,50 ΤΟ ΦΡΑΤΖΟΛΑΚΙ ( ΞΕΠΛΥΜΑ ...).

 

από Εγώ 17/06/2014 12:33 πμ.


http://vathikokkino.gr/archives/82767

"Εταιρείες βιτρίνα και χρηματοδότες

Πρώτη στη σχετική λίστα είναι εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Πρόκειται για γνωστή αλυσίδα, με δεκάδες καταστήματα στο νομό Αττικής, τα αφεντικά της οποίας έχουν στο παρελθόν προφυλακιστεί και έχουν κατηγορηθεί για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η συγκεκριμένη αλυσίδα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι βιτρίνα προκειμένου να ξεπλένονται χρήματα από την εξαναγκαστική πορνεία γυναικών με προέλευση κυρίως από την Ανατολική Ευρώπη, ενώ πίσω από την εταιρεία κρύβονται μπίζνες με στριπτιζάδικα και άλλες παράνομες δραστηριότητες. Πρόκειται για κύκλωμα που ελέγχεται από τη ρωσική μαφία, η οποία -όπως είναι ευρέως γνωστό- κατά καιρούς αναλαμβάνει να «διεκπεραιώνει» υποθέσεις ρώσων ολιγαρχών και επικίνδυνες αποστολές του ρωσικού συστήματος εξουσίας.

Πέρα από την απευθείας χρηματοδότηση προς τη Χρυσή Αυγή, η συγκεκριμένη αλυσίδα καλύπτει και ανάγκες «προσλήψεων» από τη σχετική λίστα «ευρέσεως εργασίας» που διαθέτει η ελληνική ναζιστική οργάνωση προκειμένου να στρατολογεί νέα μέλη με «αντάλλαγμα» μια (κακοπληρωμένη) θέση εργασίας."

 

από @σακης 28/02/2015 1:13 μμ.


μια απλη διορθωση παιδια. μποϊκοταζ μαλλον εννοει ο τιτλος κ οχι σαμποταζ. εκτος αν βραχυκυκλωσουμε τους φουρνους :). οχι πως αλλαζει η ουσια αλλα αφου το προσεξα ειπα να το πω.

από @Γιάννης 29/03/2015 4:42 μμ.


Έχουν καμία σχέση ή συγγένεια με τους Γιαννακόπουλους της εταιρείας φαρμάκων ΒΙΑΝΕΞ,καθώς και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο,ιδιοκτήτη της DPG Media(Newsbomb,Πράσινη) και της ΚΑΕ Παναθηναικός?Επίσης,πως είστε τόσο σίγουροι οτι αυτοί οι δυο ενισχύουν οικονομικά την Χρυσή Αυγή?


Ενα μαγαζί που δεν είναι γνωστό ότι ανήκει στον γνωστό Αγγελο Γιαννακόπουλο του "Χωριάτικου" είναι το Rakkan στη Μύκονο στην παραλία Καλό Λιβάδι. Άνοιξε τον Ιούνιο 2016

από Dimitris 19/10/2016 3:02 μμ.


Ξέρει κανείς αν τους ανήκει και η αλυσίδα Bread Factory; (καταστήματα σε Μεταξουργείο και Μοσχάτο)

http://www.breadfactory.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/

από Κωστας 20/08/2017 10:53 μμ.


το  Bread Factory στο Μεταξουργειο ανηκει  στην ιδια αλυσιδα, γιατι εργαζετε μεσα γνωστο μου ατομο. Επισης στην ιδια αλυσιδα ανηκουν και τα καταστηματα <<Μυλωνας>>  Καβαλας και Κηφισσου , στην Πανορμου στο σταθμο του Μετρο, νομιζω και στον Αγιο Στεφανο ειχε το οποιο μαλλον πουληθηκε. Σιγουρα εχει και σε αλλα σημεια.  Η νεα πολιτικη τους  στο franchise ειναι  να βρισκουν  ατομα, να τους ανοιγουν καταστηματα με το ονομα Χωριατικο .Πληρωνουν γυρω στις 300.000 ευρω για την φιρμα αλλα ειναι υποχρεωμενοι να παιρνουν πρωτες υλες απο αυτους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License