πανελλαδικό κάλεσμα για τις ειδικές συνθήκες κράτησης

ανοιχτή συνέλευση αναρχικών αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης.

2 μέρες αντίστασης

- Ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης

- Ενάντια στο κατασταλτικό δόγμα "νόμος και τάξη" και την αυταρχική επίθεση κράτους και κεφάλαιου.

- Ενάντια στις φυλακές τύπου Γ. Ενάντια στο καθεστώς απομόνωσης των φυλακισμένων αγωνιστών και απείθαρχων κρατουμένων. Την ουσιαστική αυστηροποίηση των ποινών, την πλήρη κατάργηση των αδειών, την περιστολή της επικοινωνιας, την σκλήρυνση του εσωτερικού κανονισμού, την προώθηση και επιβράβευση του χαφιεδισμού και της συνεργασίας

- Για την εμπρακτή αλληλεγγύη στους κρατούμενους που συγκρούονται με τον σύνγχρονο ολοκληρωτισμό πίσω από τα τείχη

Μέχρι την καταστροφή κάθε φυλακής

 

Καλούμε το Σάββατο 5 Απρίλη 12 το πρωί σε συγκέντρωσή και πορεία έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

την Κυριακή 6 Απρίλη 12 το πρωί στην πλατεία Δομοκού για να καταλήξουμε σε συγκέντρωσή έξω από τις φυλακές

 

Συμμετοχή- Κάλεσμα στη διαδήλωση της Παρασκευής στα Προπύλαια 6μ.μ. με συγκροτημένο αναρχικό μπλοκ, το πανό θα γράφει:

ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης

αλληλεγγύη στον αγώνα των κρατουμένων

μέχρι την καταστροφή κάθε φυλακής

 

Η ανοιχτή συνέλευση αναρχικών αντιεξουσιαστών θα πραγματοποιηθει την Τρίτη 1 Απριλίου  17.00 στο Γκίνη. Θέμα συζητήσης η δράσεις και το πολιτικό πλαίσιο σε ότι αφορά τις ειδικές συνθήκες κράτησης. Και συμμετοχές για πούλμαν στο Δομοκό.

από ... 27/03/2014 10 πμ.


Αναφέρθηκε επίσης στη συνέελυση της Τετάρτης 26/3 ότι έχουν γίνει ήδη κάποιες επαφές με συντρόφους/ισσες από άλλες πόλεις με σκοπό να πραγματοποιηθούν όπου είναι δυνατό συγκεντρώσεις και πορείες έξω από φυλακές ή στα κέντρα των πόλεων, το Σάββατο 5/6 (παράλληλες συντονισμένες διαδηλώσεις) και να αποτελέσει κοινό σημείο συνάντησης όλων η παρέμβαση στις φυλακές Δομοκού την Κυριακή 6/6.

Όπως είναι αναμενόμενο δεν υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας με όλες τις πόλεις ή όλα τα εγχειρήματα ανά πόλη, οπότε η πραγματοποίηση συγκεντρώσεων ή πορείων στις κατά τόπους φυλακές και η στήριξη της διαδήλωσης στον Δομοκό, επαφίεται -έτσι κι αλλιώς- στις δυνατότητες, αποφάσεις και διαδικασίες ανά συλλογικό εγχείρημα και πόλη.

Αγώνας εντός και εκτός των τειχών ενάντια στις φυλακές υψίστης ασφαλείας και τις ειδικές συνθήκες κράτησης μέχρι το γκρέμισμα κάθε φυλακής, μέχρι την ανατροπή της κοινωνίας-φυλακή. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License