Βραζιλία: Νέες δολοφονίες στον δρόμο για την «ειρηνοποίηση» των φτωχών συνοικιών.

http://revolution-news.com/

Η στρατιωτική αστυνομία με την υποστήριξη στρατιωτικών μονάδων εισέβαλε και έθεσε υπό κατοχή την φαβέλα Μαρέ στο Ρίο Τζανέιρο.  Εχθές από την αστυνομική εισβολή στην λαϊκή συνοικία ακόμα ένας νέος δολοφονήθηκε από τα αστυνομικά πυρά. Ώρες μετά την δολοφονία η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξει καμία έρευνα.

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει τους στρατόμπατσους να αντιμετωπίζουν τους επικίνδυνους εμπόρους ναρκωτικών. Η δεύτερη φωτογραφίζει την μητέρα του δολοφονημένου νεαρού να καθαρίζει καθαρίζει τα αίματα του γιού της.

 

Η κατάσταση στην Βραζιλία εξελίσσεται σε πραγματικό εμφύλιο με το κράτος από την μία μεριά με την υποστήριξη των ΜΜΕ που έντεχνα παραποιούν την πραγματικότητα,  να εισβάλει στις λαϊκές συνοικίες με σκοπό να απομακρύνει χιλιάδες κόσμου για να κτιστούν αθλητικές εγκαταστάσεις εν όψη του επερχόμενου μουντιάλ και των ολυμπιακών αγώνων, κι τον κόσμο που αντιστέκεται με όποια μέσα διαθέτει. Με πρόφαση την «ειρηνοποίηση» της φαβέλας το Βραζιλιάνικο κράτος επιτίθεται στο κοινωνικό κίνημα αντίστασης και έχει μετατρέψει την πολιτική κατάσταση της χώρας σε μία στυγνή δικτατορία που επιβάλλεται με νέους αντιτρομοκρατικούς νόμους που ποινηκοποιούν οποιαδήποτε διαμαρτυρία προς το κράτος, καθώς και με στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις μέσα στις πόλεις.

Στην χώρα περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι έχουν εξαφανιστεί την τελευταία δεκαετία και ο κόσμος κατηγορεί τις δυνάμεις καταστολής ότι έχουν την ευθύνη για το μεγαλύτερο μέρος από αυτές.

Η αστυνομία μόνο το 2007 παραδέχθηκε την δολοφονία 5000 ανθρώπων που με διάφορους τρόπους ενέπλεξε στην εμπορία ναρκωτικών ή στην ατυχία του να βρεθούν παρόντες σε ανταλλαγές πυροβολισμών με συμμορίες εμπόρων που η πλειοψηφία τους διευθύνονται από πρώην αστυνόμους..

μοντέλο απο την επίδειξη μόδας των νέων στολών των Βραζιλιάνικών μονάδων καταστολής τον περασμένο μήνα


Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License