Δεν είμαστε καθηγητές Β' κατηγορίας.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Μοχθούμε μέρα και νύχτα στο πλευρό των μαθητών μας με στόχο την ανταπόκριση τους σε ένα βάρβαρο και απάνθρωπο εκπαιδευτικό και εξεταστικό σύστημα. Βιώνουμε την ανασφάλεια του Σεπτέμβρη, την καλοκαιρινή υποχρεωτική ανεργεία, την επαναδιαπραγμάτευση με κάθε νέο εργοδότη Βλέπουμε το μέλλον για το διορισμό μας σε δημόσια σχολεία ναρκοθετημένοαπό τον κυβερνητικό εμπαιγμό του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ και τις πολλαπλές ταχύτητες καθηγητών που έχει επιφέρει η κατάργηση της επετηρίδας. Η αμοιβή μας για αυτό είναι ψίχουλα που περισσεύουν από το μεγάλο φαγοπότι της εμπορευματοποίησης της εκπαίδευσης. Η ζωή μας έχει γίνει λάστιχο, από την συνεχή αλλάγη εργασικκού χώρου, τα σπαστά ωράρια, τα κενά στο πρόγραμμα, δουλειά στο σπίτι. Η δουλειά μας δεν καταγράφεται ως εκπαιδευτικό έργο, η προϋπηρεσία μας δεν αναγνωρίζεται. Η ασφάλισλη μας αντιμετοπίζεται από τον προκρούστη των περικοπών και η σύνταξη ακούγεται ανέκδοτο Κυβέρνηση και εργοδοσία μας θέλουν ομήρους, επισείοντας το φάντασμα της ανεργίας, να λέμε κι «ευχαριστώ»που μας δίνουν δουλειά. Όλο και περισσότερο απαιτούν, όλο και λιγότερα δίνουν. Μας κλέβουν καθημερινά τη δουλειά μας, οι μεν για να διαφημίσουν την εοιχείρησή τους, οι δε τη «μεταρρύθμισή» τους. Δεν αυτό το παρόν και το μέλλον μας ανήκει! Δε μας ταιριάζει ο ρόλος του φοβισμένου, του υποταγμένου, του περιθωριοποιημένου. Ο ρόλος της καύσιμης ύλης για την εξασφάλιση της διαρκούς non stop λειτουργίας του φροντιστηρίου, που δεν καταλαβαίνει από ωράρια, γιορτές, Κυριακές και αργίες. Με την ύπαρξη και μόνο του σωματείου άχουμε καταφέρει κάποια, ελάχιστα, ωστόσο σημαντικά Στο διπλό ταμπλό κυβέρνησης και εργοδοτών αντιπαραθέτουμε τη δικιά μας απαίτηση για σταθερή, αναγνρισμένη και αξιοπρεπώς αμοιβόμενη εργασία. ΜΙΣΘΟΣ ΙΣΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΟΡΙΣΤΙΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Στη Γενική Συνέλευση πρέπει να πάρουμε κατακηκτικές αποφάσεις τόσο για το πλαίσιο των διεκδικήσεων μας όσο και για τους τρόπους που θα τα διεκδικήσουμε. Στον αγώνα αυτόν πρέπει να είμαστε όλοι παρόντες. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.Κ. ΤΕΤΑΡΗ 12 ΙΟΥΝΗ 6.30 Μ.Μ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΝΙΓΓΟΣ 27, 5ος ΟΡΟΦΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ (Χαλκοκονδύκη 13, 6ος όροφος, τηλ:010 5230819, 010 5238148)

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License