Βραζιλία: Εξεγερθείτε είναι δίκαιο. 3 νεκροί απο την αστυνομική θυριωδία

11111111111

Η αστυνομία δολοφονεί 3 νέους και ο λαός εξεγείρετε στο CANTAGALO και PAVÃO/PAVÃOZINHO στο Ρίο.

Κατά την διάρκεια της νύχτας 22 Απρίλη, οι κάτοικοι την συνοικιών Cantagalo  και Pavão-Pavãozinho, στην νότια πλευρά του Ρίο, ξεσηκώθηκαν σε μία βίαιη διαδήλωση ενάντια στην δολοφονία τριών νέων από τους μπάτσους – στρατιώτες της Αστυνομικής  Μονάδας Ειρήνευσης. Ο νεαρός χορευτής Douglas Rafael da Silva Pereira, ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από την στρατιωτική αστυνομία. Αμέσως το πρωί, εξεγερμένοι  κάτοικοι άρχισαν να διαδηλώνουν. Οδοφράγματα στήθηκαν στους δρόμους της φαβέλας , και ένας πόλεμος ξεκίνησε ανάμεσα σε κάτοικους οπλισμένους με ξύλα , πέτρες και μπουκάλια και την αστυνομία οπλισμένη με χειροβομβίδες και αυτόματα όπλα.

Δύο διαδηλωτές που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία, πυροβολήθηκαν και πέθαναν από τα πυρά των μπάτσων. Ένα παιδί 12 χρονών ο Matheus  και ο 27χρονος  Edilson da Silva Santos.

Από τις 6 το απόγευμα είχε διακοπεί  πλήρως η παροχή ρεύματος στην φαβέλα του Cantagalo .

...

από @ 23/04/2014 7:01 μμ.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=maNRz5FRJ7I

από @ 23/04/2014 7:29 μμ.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rtBjPqxCpbw

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8vDixZPw8hs

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License