Αντιφασιστική συγκέντρωση ενάντια σε ομιλία ναζί στους Αμπελόκηπους

-

Οι ναζί της Χ.Α. είχαν ανακοινώσει εκδήλωση σήμερα στις 7 μ.μ. με θέμα την ανάπλαση των Προσφυγικών και του γηπέδου του ΠΑΟ, και με ομιλητές Κασιδιάρη και Παναγιώταρο. H φασιστοσύναξη θα γινόταν στην αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, Πανόρμου 59, στους Αμπελόκηπους.

Σύντροφοι-ισσες αντιφασίστες έχουν ήδη αποκλείσει το χώρο και καλούν σε ανοιχτή και μαζική αντιφασιστική συγκέντρωση για να αποτραπεί η ομιλία των ναζί.

Πριν λίγο κατέφτασαν ΜΑΤ και Δέλτα.

 


Οι γύρω στους 100 αντιφασίστες που πήγαν  στους Αμπελοκήπους, για να αποτρέψουν την συγκέντρωση των νεοναζί σχεδόν περικυκλωμενοι από 5 διμοιρίες ΜΑΤ κάνουν αυτή την στιγμή πορεία στην Πανόρμου. Η εκδήλωση των ναζί μεταφέρθηκε στο μπουντρούμι του σταθμού Λαρίσης που έχουν για γραφεία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License