Ξύλο σε φασίστες στο Μαρούσι

Ξύλο σε φασίστες στο Μαρούσι κατα την διάρκεια μοιράσματος προεκλογικού υλικού

Σήμερα 25-30 άτομα της Χ.Α πραγματοποίησαν μοίρασμα προεκλογικού υλικού στο Κέντρο του Αμαρουσίου και περνώντας απο κεντρικούς δρομους βρέθηκαν στην Λαϊκή αγορά όπου τους περίμενε μια δυσάρεστη εξέλιξη. 12 Αντιφασίστες/στριες κινήθηκαν εναντίον τους και μόνο με το άκουσμα των αντιφασιστικών συνθημάτων οι φασίστες έγιναν λαγοί αφήνοντας πίσω, 3 συναγωνιστές τους στα χέρια των αντιφασιστών όπου και τους περιποιήθηκαν. Στην συνέχεια οι σύντροφοι/ισσες αποχώρησαν συντεταγμένα.

Υ.Γ1 Οι 50 κρανοφόροι με λοστούς κλπ. που αναφέρουν οι φασίστες στις σελίδες τους ήταν 12 χεράτοι με λίγες πέτρες. Περαστικά σας και καλή χώνεψη..

Υ.Γ2 Ο νούς μας και οι πράξεις μας ήταν στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο Pasamontana όπου δέχθηκε επίθεση απο φασίστες σήμερα. Καλή δύναμη σύντροφοι.

Υ.Γ3 Φασίστες δεν σας ψάχνουμε.. Σας ξέρουμε και ερχόμαστε..

Υ.Γ4 ο φασισμός τσακίζεται στις συνειδήσεις και στους δρόμους.

 

*Ακολουθεί φωτογραφία με τον έναν απο 3 φασίστες που χτυπήθηκαν σήμερα.


Αντιφασίστες/στριες απο τα βόρεια της Αθήνας. 

από @ 11/05/2014 2:23 μμ.


post image

ο κυκλομένος ο ένας εκ των τριών χτυπημένων απο προηγούμενη δράση της χ.α στην λυκόβρυση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License