Βραζιλία: Η αστυνομία επιτίθεται στους απεργούς του μετρό, λίγο πριν την έναρξη του Μουντιάλ.

Summary

 

Απεργοί στο μετρό και εργαζόμενοι από άλλες εργατικές ενώσεις διαδηλώνουν στο κέντρο του SãoPaulo

 

Η Βραζιλιάνικη αστυνομία επιτέθηκε ενάντια στους απεργούς του Μετρό σήμερα στον κεντρικό σταθμό του  Sao Paulo με δακρυγόνα και βόμβε κρότου λάμψης. Οι απεργοί απειλούν ότι θα συνεχίσουν την απεργία κατά την έναρξη των αγώνων.

Κατά την διάρκεια των 5 ημερών της απεργίας αυτή είναι η δεύτερη επίθεση της αστυνομίας στους απεργούς.

Η κυβέρνηση μέσα από την απρόκλητη βία προσπαθεί να κάμψει την αντίσταση των εργαζομένων του νευραλγικού τομέα των μεταφορών, καθώς το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών φιλοξενείται  σε κάποια απόσταση από το στάδιο και το μετρό αποτελεί το κύριο μέσο μετακίνησης τους.

Η απεργία στο μετρό του  Sao Paulo επεκτείνετε  και στο Ρίο καθώς οι εργαζόμενοι στο εκεί μετρό αποφάσισαν να κατέβουν αύριο σε απεργία συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για την κρατική και αστυνομική κτηνωδία.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License