Βραζιλία:, 21 διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα ενάντια στην FIFA

Summary

παιδια δολοφονιμένα απο τις δυνάμεις ασφαλείας στις φαβέλες

12 εκατομμύρια χωρίς ελπίδα επιβίωσης. Εκατομμύρια άνθρωποι κοινωνικά αποκλεισμένοι. « Η φτώχια  έχει μετατραπεί σε κοινωνική τιμωρία».

Διαδηλώσεις αυτή την στιγμή σε όλη την πόλη του SaoPaulo.  Το παγκόσμιο κύπελλο ξεκινάει σε 2 περίπου ώρες, και οδοφράγματα έχουν υψωθεί σε διάφορα μέρη της πόλης, και οι μπάτσοι επιτίθενται με ειδικές δυνάμεις ενάντια στους διαδηλωτές. Οι δυνάμεις καταστολής ήλπιζαν ότι με την τρομοκρατία που είχαν εξαπολίσει εδώ και ένα χρόνο, θα κρατούσαν τον κόσμο μακριά από τους δρόμους. Ακτιβιστές, αναρχικοί, αντιφασίστες, και μέλη του μπλάκ μπλόκ  έχουν συλληφθεί καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου αυτού.  Σε αντίθεση με τους χιλιάδες που θα παρακολουθήσουν την ακριβότερη φέστα της FIFA, 21 διαδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη την χώρα, και η διεθνής έκφραση αλληλεγγύης στον καταπιεζόμενο λαό της Βραζιλίας διαρκώς αυξάνεται. 200.000 μπάτσοι και στρατιώτες πάσης φύσης έχουν αναλάβει την φύλαξη της «λαϊκής» γιορτής.

 

 

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License