Συγκέντρωση στις φυλακές Κορυδαλλού

Η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης καλεί σε συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού Την Τρίτη 1 Ιούλιου στις 6μμ (Δημαρχείο).

Η απεργία πείνας των χιλιάδων κρατούμενων που ξεκίνησε στις 23/6 βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο καθώς δεκάδες απεργοί έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο  των φυλακών όπου εκεί αντιμετωπίζουν τόσο την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο κατ' ευφημισμό "νοσοκομείο" όσο και την απαράδεκτη στάση ορισμένων γιατρών που συμπεριφέρονται στους απεργούς πείνας με προκλητικό και άκρως υποτιμητικό τρόπο.

Συγχρόνως είναι επιβεβαιωμένο ότι την Πέμπτη 3 Ιούλη το νομοσχέδιο θα κατατεθεί στο Α' θερινό τμήμα της Βουλής με στόχο να ψηφιστεί την ίδια μέρα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΙΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 6ΜΜ.

 

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License