συγκέντρωση στον Κορυδαλλό- καλεσμα για πανελλαδικό τριήμερο δράσεων

Summaryκάλεσμα για πανελλαδικό τριήμερο δράσεων

την Πέμπτη 3 Ιούλη αναμένεται η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις φυλακες.

εν όψη αυτού του σοβαρού ενδεχόμενου καλούμε παννελαδικά σε 3ήμερο δράσεων ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης.δηλαδή την Δευτέρα Τρίτη και Τετάρτη 30 Ιούνη 1 και 2 Ιούλη.

σε αυτό το πλαίσιο η συνέλευση αναρχικών αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης καλεί συγκέντρωση έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού την Τρίτη 19.00.

Αλληλεγγύη στον αγώνα των κρατουμένων

η επόμενη συνέλευση δεν θα γίνει την ορισμένη μέρα Τρίτη, αλλα την Παρασκεύη 4 Ιούλη 18.00 προκειμένω να επαναεξεταστούν τα καινούργια δεδομένα που λογικά θα υσχίσουν από την Πέμπτη.

 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License