Ενημέρωση από Κορυδαλλό: Eχθές το βράδυ ένας απεργός πείνας λιποθύμησε ,ενώ η φυλακή ήταν κλειστή. Οι κρατούμενοι ζητούσαν να ανοίξει το κελί του προκειμένου να του δοθεί βοήθεια έστω από τους ίδιους τους κρατούμενους καθώς υπάρχει έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών. Η υπηρεσία άργησε πολύ να ανοίξει το κελί.Σήμερα, από το πρωί οι λιποθυμίες έχουν αυξηθεί.

Με τα καινούρια αυτά δεδομένα υπήρξε μια πρωτοβουλία συντρόφων από την ανοιχτή συνέλευση αναρχικών αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης για έκτακτη συνέλευση τη Δευτέρα 20.00 στο Γκίνη, με σκοπό -λόγω της οριακής κατάστασης- να γίνουν περαιτέρω  δράσεις.

 

Υ.Γ. Η συνέλευση της Παρασκευής ισχύει κανονικά.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License