Αλληλεγγύη στους Τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες-απεργούς πείνας. Εφετείο, 4/7, 12:00

Την Παρασκευή 27 Ιούνη μετά από έφοδο της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι της Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, συνελήφθησαν 3 Τούρκοι αγωνιστές- πολιτικοί πρόσφυγες, 2 γυναίκες οι Χάρκα Κιζίλκαγια και Φαδίκ Αντιγιαμαν και 1 άντρας, ο Ερκάν για τους οποίους υπήρχαν εντάλματα σύλληψης.

Την Παρασκευή 27 Ιούνη μετά από έφοδο της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι της Σπύρου Τρικούπη στα Εξάρχεια, συνελήφθησαν 3 Τούρκοι αγωνιστές- πολιτικοί πρόσφυγες, 2 γυναίκες οι Χάρκα Κιζίλκαγια και Φαδίκ Αντιγιαμαν και 1 άντρας, ο Ερκάν για τους οποίους υπήρχαν εντάλματα σύλληψης. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι εφαρμόζεται για πρώτη φορά πάνω στον Τούρκο αγωνιστή Ερκάν, ο τρομονόμος νούμερο 3 που ψηφίστηκε το καλοκαίρι του 2010. Επί της ουσίας, ο τρομονόμος αυτός ποινικοποιεί την αλληλεγγύη (ψυχική συνδρομή, οικονομική ενίσχυση, πληροφορίες κ.λπ.) αντιμετωπίζοντας τους αλληλέγγυους σε ένοπλες οργανώσεις, ως μέλη τους.

Και οι τρεις σύντροφοι συμμετείχαν σε όλες τις κινητοποιήσεις του ευρύτερου ριζοσπαστικού ανατρεπτικού χώρου.

Αμέσως μετά τη σύλληψη τους, οι 3 σύντροφοι ξεκίνησαν απεργία πείνας μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου κρατούνται διεκδικώντας την άμεση παύση της δίωξής τους.

Την Παρασκευή 4 Ιούλη περνούν από ειδικό εφέτη ανακριτή. Καλούμε σε συγκέντρωση στις 12:00 στο εφετείο στην οδό Λουκάρεως, δείχνοντας με την παρουσία μας την αλληλεγγύη μας στους Τούρκους απεργούς πείνας- πολιτικούς πρόσφυγες.

Η αλληλεγγύη το όπλο των λαών, πόλεμο στο πόλεμο των αφεντικών

Ανοιχτή συνέλευση αναρχικών/ αντιεξουσιαστών ενάντια στις ειδικές συνθήκες κράτησης.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License