Αλληλεγγύη με τους Αγωνιζόμενους Φυλακισμένους στην Ελλάδα (Νέα Υόρκη)

Αλληλεγγύη με τους Αγωνιζόμενους Φυλακισμένους στην Ελλάδα (Νέα Υόρκη)

Στις 3 Ιουλίου 2014 συγκεντρωθήκαμε μπροστά από το Ελληνικό προξενείο στη Νέα Υόρκη για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας με τον δυναμικό αγώνα που έχει ξεσπάσει σε ολόκληρο το ελληνικό σωφρονιστικό σύστημα. Μια απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 18 Ιουνίου εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλες τις ελληνικές φυλακές και ένωσε πάνω από 4.000 ανυπότακτους κρατούμενους ώστε να αντισταθούν στη μέλλουσα εφαρμογή νέων κατασταλτικών ποινικών μέτρων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για την υπονόμευση του αυξανόμενου κοινωνικού ανταγωνισμού τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών.

Ανοίξαμε πανό για να μπλοκάρουμε την είσοδο του προξενείου, φωνάξαμε συνθήματα και μοιράσαμε κείμενα αντιπληροφόρησης στους περαστικούς. Τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές πλαίσιο, αντιλαμβανόμαστε την αλληλεγγύη ως μια ενεργή σχέση που διαρρηγνύει σύνορα και όρια προσφέροντας τη δυνατότητα της διασύνδεσης των διάφορων αγώνων που εκτυλίσσονται στην Καλιφόρνια, την Ινδιάνα, το Τέξας και την Ουάσινγκτον με αυτούς που συνεχώς αναπτύσσονται και εντείνονται στην Ελλάδα.

Κανένας όμηρος στα χέρια του κράτους!

Να καταστρέψουμε κάθε φυλακή, ορατή και αόρατη!

Πόλεμο στον πόλεμο του Κράτους!


Κείμενο στα αγγλικά εδώ: http://en.contrainfo.espiv.net/2014/07/04/nyc-solidarity-demo-with-prisoners-in-struggle-in-greece/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License