Παρέμβαση Αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη, τώρα στον Ευαγγελισμό.

Παρέμβαση Αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη, τώρα στον Ευαγγελισμό.

Αυτή τη στιγμή δεκάδες σύντροφοι και συντρόφισσες πραγματοποιούν στον Ευαγγελισμό παρέμβαση Αλληλεγγύης στον αναρχικό αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος από σήμερα το μεσημέρι βρίσκεται τραυματισμένος, όμηρος στα χέρια του κράτους.

Καλείται κόσμος να πλαισιώσει και να ενισχύσει αυτή την πρώτη κίνηση Αλληλεγγύης.

Πίσω ρουφιάνοι, εμπρός Σύντροφοι!

 

 

 


Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση αλληλεγγύης στον κοινωνικό αγωνιστή Νίκο Μαζιώτη στον Ευαγγελισμό.

Συνέλευση αύριο Πέμπτη, 7,30 μμ Πολυτεχνείο

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

από @Τσάντα και Χαρτί 17/07/2014 12:26 πμ.


Στην συγκέντρωση συμμετείχαν περίπου 100 με 150 άτομα. Πολύ θετικό στοιχείο είναι ότι έφτασαν στον πυρήνα του σημείου, δηλαδή έξω ακριβώς από το νοσοκομείο, στην κεντρική πύλη. Υπήρχε ένα πανό, εκείνο που ήταν κρεμασμένο έξω από το Πολυτεχνείο (Τα κράτη είναι οι μόνοι τρομοκράτες, αλληλεγγύη στον Νίκο Μαζιώτη). Έξω ακριβώς από την πύλη υπήρχε μία κλούβα, καθήσαμε περίπου 10 λεπτά, φωνάξαμε συνθήματα και έπειτα είδαμε άλλη μία διμοιρία που ήταν από την κάτω μεριά, στην αρχή του δρόμου. Δεν υπήρχε πρόθεση για κάποιου είδους σύγκρουση και μαζικά φύγαμε όλοι προς τα πίσω όπου έτσι και έληξε η παρέμβαση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License